loodgieterdenhaag070.nl slider

24/7 Bereikbaar

Zeer scherpe prijzen

Vakkundig personeel

070 - 221 27 61

Verstoppingen

Heb je last van een verstopping in een van de water- of afvoerleidingen? Schakel een van onze loodgieters uit Wateringen in en voorzie je leidingen direct weer van stromend water. Wij fixen het vandaag nog. Bel ons op: 070 221 27 61

Lekkages

Geef lekkages niet de kans om schade aan je huis aan te richten. Schakel ons direct in wanneer je een lekkage in huis het gevonden en een van onze loodgieters zorgt dat het lek op de juiste manier snel wordt gerepareerd. Bel ons op: 070 221 27 61

Wie zijn we

Wateringen, een geweldig plek in Nederland die momenteel meer dan 15.000 inwoners telt. Aangezien de populatie zo groot is, willen wij hen graag bij staan als het gaat om huishoudelijke klusjes. Kun je aan de hand hiervan achterhalen wie wij zijn en wat wij precies doen? Tja, wij vertellen je meer hierover in de onderstaande vastleggingen. Lees maar lekker verder om informatie te verschaffen over ons en onze diensten.

Een afspraak maken? Maak gebruik van  ons contactformulier op de website.

Een afspraak maken? Maak gebruik van  ons contactformulier op de website of bel naar

 • Een loodgieter met spoed

  Een probleem dat direct moet worden opgelost? Via onze spoedlijn kun je een loodgieter met spoed inschakelen. Wij sturen direct een loodgieter langs die je verder kan helpen met jouw spoedgeval.

 • Ervaring en deskundigheid

  Wij beschikken over meer dan 15 jaar aan ervaring. Voor ons is er geen probleem vreemd onbekend. Onze loodgieters zijn in staat om alle problemen met spoed weg te werken.

 • Service en vriendelijkheid

  Onze loodgieters zijn altijd vriendelijk tegen de klant en zorgen dat de werkwijze duidelijk is. Onze loodgieter gaat ook pas bij jou weg als de klus is geklaard en jij tevreden bent met het resultaat.

 • Locatie

  Wij zijn werkzaam is Den Haag en in de omgeving van Den Haag. Hier komen onze loodgieters al jarenlang. Benieuwd of wij ook bij jou komen? Neem contact op via ons contactformulier.

Wat vinden andere mensen van ons?

Mijn CV ketel werkte niet meer. Ik was bang dat ik hem een tijdje kwijt zou zijn en zonder water zou zitten. Een van de monteurs heeft hem aan huis dezelfde dag nog gerepareerd!

Saskia de Graaf

Gister spoelde mijn wc niet meer door. Toen ik opbelde kreeg ik gelijk een loodgieter naar mijn huis gestuurd die het probleem heeft opgelost. Heel erg bedankt!

Tim Huiskamp

Al jaren komen ze bij mij voor het onderhoud aan mijn CV ketel. Ik krijg altijd zeer vriendelijke loodgieters thuis en ben zeer tevreden over de service.

Paul Veenstra

Het leidingwerk in onze badkamer heb ik hier laten doen. Dit is snel en vlekkeloos verlopen. Ik dacht dat het lang ging duren, maar de klus was zo geklaard.

Noortje Veldkamp

Loodgieter Wateringen

 • Loodgietersbedrijf in Wateringen

  Loodgieter WateringenWij zijn een loodgietersbedrijf dat gevestigd is in Den Haag. Ben jij woonachtig en/of werkzaam in Wateringen? Wij hebben wellicht goed nieuws voor je als het gaat om huishoudelijke klusjes! Indien je dan echt dringend opzoek bent naar loodgieters, ben je bij ons op de juiste plek. Voor ons ben je de doelgroep. Voor deze doelgroep hebben wij heel wat doelen vastgesteld en een paar van deze zijn onder andere:

  1. Het leveren van kwalitatief werk voor de inwoners en/of werkenden in Wateringen.
  2. Het tevreden stellen van onze doelgroep.

  Als loodgietersbedrijf doen wij er alles op alles om onze loodgieters gemotiveerd te houden. Wij streven ernaar dat onze loodgieters zo gedreven mogelijk hun werkzaamheden bij onze (toekomstige) klanten zal uitvoeren. Zoals je weet zijn loodgieterswerkzaamheden totaal niet licht. Loodgieters hebben in de meeste gevallen te kampen met:

  1. Werkdrukte
  2. Vermoeidheid
  3. Chagrijnigheid
  4. Gebrek aan rust
  5. Gebrek aan gezond eten en drinken

  Wij weten dat wij heel veel concurrenten hebben in Nederland. Zo ook is dat het geval in Wateringen. Er zijn heel veel loodgietersbedrijven die onze doelgroep ook als doelgroep hebben. Maar weet jij op welke wijze wij een verschil uitmaken? Dit doen wij door:

  1. Onze loodgieters zoveel mogelijk te motiveren. Een gemotiveerd team bereikt zeker veel meer. Zij kunnen onderling goed samenwerken en zodoende de gewenste resultaten opleveren.
  2. Onze loodgieters niet te vermoeien. Wij proberen hun projecten zo goed mogelijk in te delen dat elk individu niet oververmoeid hoeft te zijn.
  3. Onze loodgieters te attenderen om ten alle tijden vriendelijk te zijn en te blijven wanneer zij hun werkzaamheden uitvoeren bij onze (toekomstige) klanten. Op die manier voelen onze (toekomstige) klanten zich op hun gemak en kunnen zij beter communiceren met ons team.
  4. Onze loodgieters erop te wijzen dat zij onze (toekomstige) klanten altijd adviezen moeten geven. Die kunnen bij deze preventieve als repressieve adviezen zijn.
  5. Onze loodgieters regelmatig te trainen. Het gaat bij deze wellicht niet om geweldige trainingen, maar meer om het feit dat zij op de hoogte zijn en blijven inzake innovaties. Zoals je weet komen in de laatste tijden veel innovaties voor. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe douches. Sommige nieuwe douches hebben nieuwe klusjes, waardoor het moeilijk is om die te installeren. Aangezien wij onze loodgieters op de hoogte stellen, weten zij precies hoe zij met deze vernieuwingen moeten omgaan.
  6. Op tijd aanwezig te zijn bij onze (toekomstige) klanten. Aangezien jij je niet ver van ons bevindt, kunnen we heel snel op de plek van bestemming arriveren. Zo kunnen wij sneller jouw probleempje fixeren.
  7. Onze loodgieters hebben een luisterend oor voor jou. Zo kunnen zij goed naar jou luisteren en het probleempje beter snappen. Aan de hand daarvan gaan zij dus gericht hun werkzaamheden uitvoeren. Dankzij de goede communicatieve vaardigheden van onze loodgieters, kan dit ook sneller en beter geschieden.

  Loodgieter Wateringen

  Onze diensten verschillen, maar zij hebben wel te maken met de klusjes in en rondom jouw huis en/of werkplek. Wij snappen dat jij bijvoorbeeld een lekkage in jouw toilet thuis gefixeerd wilt hebben, maar daarnaast weten wij ook dat dat het geval is bij een verstopte riool op het werk.

  Wij verdelen onze diensten in vier hoofdcategorieën. Bij deze gaat het om:

  1. Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van sanitair. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld toiletten, baden, douches, et cetera.
  2. Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van daken, dakgoten en kozijnen.
  3. Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van rioleringen.
  4. Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van verwarmingen.

  Je ziet dus dat je onze diensten overal nodig hebt. Daarom willen wij jou assisteren hiermee! Bij ons ben je dus op het juiste adres als het gaat om kwalitatieve loodgieterswerkzaamheden. Wat wij jou wel willen attenderen, is dat water heel gevaarlijk is. Overal waar water zich bevindt, kunnen lekkages zich voordoen. Het is daarom heel erg belangrijk dat jij de vier hoofdcategorieën regelmatig laat onderhouden door een loodgieter, zoals wij! Je kunt dit doen om de drie maanden of om veiliger te zijn om de ene maand. Zo weet je dus dat je zelden last zal hebben van lekkages en verstoppingen bijvoorbeeld.

 • Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Straatnaam (verplicht)

  Uw bericht

  [recaptcha]

Call Now Button
Shares