LOODGIETER WATERINGEN NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel​: 070 221 27 61

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Een loodgieter met spoed

Een probleem dat direct moet worden opgelost? Via onze spoedlijn kun je een loodgieter met spoed inschakelen. Wij sturen direct een loodgieter langs die je verder kan helpen met jouw spoedgeval.

Ervaring en deskundigheid

Wij beschikken over meer dan 15 jaar aan ervaring. Voor ons is er geen probleem vreemd onbekend. Onze loodgieters zijn in staat om alle problemen met spoed weg te werken.

Service en vriendelijkheid

Onze loodgieters zijn altijd vriendelijk tegen de klant en zorgen dat de werkwijze duidelijk is. Onze loodgieter gaat ook pas bij jou weg als de klus is geklaard en jij tevreden bent met het resultaat

Locatie

Wij zijn werkzaam is Den Haag en in de omgeving van Den Haag. Hier komen onze loodgieters al jarenlang. Benieuwd of wij ook bij jou komen? Neem contact op via ons contactformulier.

Loodgieter Wateringen

Loodgietersbedrijf in Wateringen

Wij zijn een loodgietersbedrijf dat gevestigd is in Den Haag. Ben jij woonachtig en/of werkzaam in Wateringen? Wij hebben wellicht goed nieuws voor je als het gaat om huishoudelijke klusjes! Indien je dan echt dringend opzoek bent naar loodgieters, ben je bij ons op de juiste plek. Voor ons ben je de doelgroep. Voor deze doelgroep hebben wij heel wat doelen vastgesteld en een paar van deze zijn onder andere:

 1. Het leveren van kwalitatief werk voor de inwoners en/of werkenden in Wateringen.
 2. Het tevreden stellen van onze doelgroep

loodgieter wateringen

 

 

 

Als loodgietersbedrijf doen wij er alles op alles om onze loodgieters gemotiveerd te houden. Wij streven ernaar dat onze loodgieters zo gedreven mogelijk hun werkzaamheden bij onze (toekomstige) klanten zal uitvoeren. Zoals je weet zijn loodgieterswerkzaamheden totaal niet licht. Loodgieters hebben in de meeste gevallen te kampen met:

 • Werkdrukte
 • Vermoeidheid
 • Chagrijnigheid
 • Gebrek aan rust
 • Gebrek aan gezond eten en drinken

Wij weten dat wij heel veel concurrenten hebben in Nederland. Zo ook is dat het geval in Wateringen. Er zijn heel veel loodgietersbedrijven die onze doelgroep ook als doelgroep hebben. Maar weet jij op welke wijze wij een verschil uitmaken? Dit doen wij door:

 1. Onze loodgieters zoveel mogelijk te motiveren. Een gemotiveerd team bereikt zeker veel meer. Zij kunnen onderling goed samenwerken en zodoende de gewenste resultaten opleveren.
 2. Onze loodgieters niet te vermoeien. Wij proberen hun projecten zo goed mogelijk in te delen dat elk individu niet oververmoeid hoeft te zijn.
 3. Onze loodgieters te attenderen om ten alle tijden vriendelijk te zijn en te blijven wanneer zij hun werkzaamheden uitvoeren bij onze (toekomstige) klanten. Op die manier voelen onze (toekomstige) klanten zich op hun gemak en kunnen zij beter communiceren met ons team.
 4. Onze loodgieters erop te wijzen dat zij onze (toekomstige) klanten altijd adviezen moeten geven. Die kunnen bij deze preventieve als repressieve adviezen zijn.
 5. Onze loodgieters regelmatig te trainen. Het gaat bij deze wellicht niet om geweldige trainingen, maar meer om het feit dat zij op de hoogte zijn en blijven inzake innovaties. Zoals je weet komen in de laatste tijden veel innovaties voor. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe douches. Sommige nieuwe douches hebben nieuwe klusjes, waardoor het moeilijk is om die te installeren. Aangezien wij onze loodgieters op de hoogte stellen, weten zij precies hoe zij met deze vernieuwingen moeten omgaan.
 6. Op tijd aanwezig te zijn bij onze (toekomstige) klanten. Aangezien jij je niet ver van ons bevindt, kunnen we heel snel op de plek van bestemming arriveren. Zo kunnen wij sneller jouw probleempje fixeren.
 7. Onze loodgieters hebben een luisterend oor voor jou. Zo kunnen zij goed naar jou luisteren en het probleempje beter snappen. Aan de hand daarvan gaan zij dus gericht hun werkzaamheden uitvoeren. Dankzij de goede communicatieve vaardigheden van onze loodgieters, kan dit ook sneller en beter geschieden.

Loodgieter Wateringen

Onze diensten verschillen, maar zij hebben wel te maken met de klusjes in en rondom jouw huis en/of werkplek. Wij snappen dat jij bijvoorbeeld een lekkage in jouw toilet thuis gefixeerd wilt hebben, maar daarnaast weten wij ook dat dat het geval is bij een verstopte riool op het werk.

Wij verdelen onze diensten in vier hoofdcategorieën. Bij deze gaat het om:

 1. Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van sanitair. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld toiletten, baden, douches, et cetera.
 2. Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van daken, dakgoten en kozijnen.
 3. Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van rioleringen.
 4. Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van verwarmingen.

Je ziet dus dat je onze diensten overal nodig hebt. Daarom willen wij jou assisteren hiermee! Bij ons ben je dus op het juiste adres als het gaat om kwalitatieve loodgieterswerkzaamheden. Wat wij jou wel willen attenderen, is dat water heel gevaarlijk is. Overal waar water zich bevindt, kunnen lekkages zich voordoen. Het is daarom heel erg belangrijk dat jij de vier hoofdcategorieën regelmatig laat onderhouden door een loodgieter, zoals wij! Je kunt dit doen om de drie maanden of om veiliger te zijn om de ene maand. Zo weet je dus dat je zelden last zal hebben van lekkages en verstoppingen bijvoorbeeld.

Overige informatie

LoodgieterDenHaag070.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met Comfort Installatie Dakwerken geholpen.

Adresgegevens

Contact

LoodgieterDenHaag070
Hoefkade 9
2526 BN Den Haag
Zuid-Holland
Telefoonnummer: 070 - 221 27 61
Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button