WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Een loodgieter met spoed

Een probleem dat direct moet worden opgelost? Via onze spoedlijn kun je een loodgieter met spoed inschakelen. Wij sturen direct een loodgieter langs die je verder kan helpen met jouw spoedgeval.

Ervaring en deskundigheid

Wij beschikken over meer dan 15 jaar aan ervaring. Voor ons is er geen probleem vreemd onbekend. Onze loodgieters zijn in staat om alle problemen met spoed weg te werken.

 

Service en vriendelijkheid

Onze loodgieters zijn altijd vriendelijk tegen de klant en zorgen dat de werkwijze duidelijk is. Onze loodgieter gaat ook pas bij jou weg als de klus is geklaard en jij tevreden bent met het resultaat

Locatie

Wij zijn werkzaam is Den Haag en in de omgeving van Den Haag. Hier komen onze loodgieters al jarenlang. Benieuwd of wij ook bij jou komen? Neem contact op via ons contactformulier.

Lekkage Den Haag: praktische informatie

Lekkage Den Haag

Lekkages aan huis zijn erg vervelend en helaas ook een veel voorkomend probleem. Lekkages zijn er in verschillende vormen. En zijn grote of kleine lekkages en deze kunnen vervelende gevolgen met zich meebrengen. Een lekkage kan zich voordoen in de dakgoot, de kelder of in de keuken. Voor ieder van deze problemen kun je bij ons contact opnemen en een van onze loodgieters staat voor jou klaar. Het is dan belangrijk dat je ons in informatie voorziet, zodat wij effectief kunnen reageren op het probleem en het niet verder uit de hand loopt. Een lekkage kan er namelijk voor zorgen dat de vloer er van kapot gaat of dat de meubelen worden aangetast. Indien dit gebeurt dan resulteert dit in een nog grotere kostenpost waar je niet op zit te wachten. Een lekkage heb je daarom het liefst zo snel mogelijk weer buiten de deur.

Tips bij een lekkage

lekkage den haagAls er zich een lekkage voordoet is het belangrijk om te weten wat je moet doen. Zoals hiervoor aangegeven kun je te maken hebben met een grote of een kleine lekkage. Jouw hele kelder kan onder water staan, er kan een groot lek in de dakgoot zijn of er zit een klein lek in de keukenleiding. Kortom, er kan veel aan de hand zijn waar jij misschien geen of weinig kennis van hebt. Belangrijk is dat je bij ieder van deze situaties de watertoevoer af te sluiten. Door het afsluiten van de watertoevoer kan de lekkage niet verder uitbreiden. Het nadeel hierbij is dat er op dit moment geen water meer uit de kraan komt. Je zit dus zonder water. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk met ons contact op te nemen, zodat de lekkage wordt gerepareerd en de watertoevoer weer aan kan worden gezet. Wanneer je met ons contact opneemt is het belangrijk dat wij informatie krijgen over het soort lekkage. Hierdoor kunnen wij sneller en beter inspelen op het problemen. Wij zullen je daarom een aantal vragen stellen en feedback geven. Hiermee proberen wij de ernst van de lekkage te beperken en te verminderen. Onze loodgieters staan daarnaast ook snel bij jou aan de deur. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Zelfs wanneer je midden in de nacht een grote lekkage in de kelder aantreft kun je bij ons terecht en samen bespreken we de mogelijkheden om met spoed een loodgieter langs te laten komen. Voor reviews, verwijzen wij je graag door naar www.loodgieterdenhaag070.nl

Doet er zich een lekkage voor bij jou thuis? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 070 221 27 61 en een van onze loodgieters komt bij jou langs. Zij beschikken over de kennis die nodig is om er voor te zorgen dat het lek bij jou in huis snel is opgelost en het probleem niet verder uit de hand loopt. Onze loodgieters zijn gediplomeerd en leveren de beste kwaliteit en service. Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij een lek voor een goedkope prijs repareren en voorkom je dat je in de toekomst voor grotere problemen komt te staan, zoals een aangetaste vloer of meubilair. Wanneer een lek niet op de juiste manier wordt gerepareerd kan het probleem namelijk nog veel verder uit de hand lopen.

Overige informatie

LoodgieterDenHaag070.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met Comfort Installatie Dakwerken geholpen.

Adresgegevens

Contact

LoodgieterDenHaag070
Hoefkade 9
2526 BN Den Haag
Zuid-Holland
Telefoonnummer: 070 - 221 27 61
Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button