loodgieterdenhaag070.nl slider

CV ketel specialist

Zeer scherpe prijzen

Vakkundig personeel

070 - 701 01 78

Cv Ketel Den Haag

Een CV-ketel is de laatste 20 jaar in geen huishouden meer weg te denken. In ons koude landje kun je niet meer zonder CV-ketel. Toch gebeurt het genoeg dat er onverwachts problemen optreden met de CV-ketel. Je staat lekker onder de warme douche na een fitness training en plotseling houdt het warme water op met stromen. Je wilt zo snel mogelijk weer warm water hebben om verder te douchen! In Den Haag en omgeving kun je ons inschakelen voor dit vervelende probleem. Onze loodgieters Den Haag staan met spoed klaar om je hierbij verder te helpen. Wij hebben namelijk een spoedlijn die 24/7 klaar staan voor dit soort problemen. In de meeste gevallen kan een probleem met de ketel niet langer wachten en wil je direct verder worden geholpen.

CV-ketel storing

Storing aan de CV-ketel is over het algemeen nog geen groot probleem. In de meeste gevallen kan dit worden opgeknapt en zit je er voor je het weet weer lekker warm bij. In het geval je over een oudere CV-ketel beschikt kan het zijn dat onze loodgieters je aanbevelen om een nieuwe CV-ketel aan te schaffen. Dit zal altijd in overleg gebeuren. Het grote voordeel hierbij is dat de kans van storing bij een nieuwe CV-ketel aanzienlijk veel lager is dan bij een oude CV-ketel. Wanneer je hiermee de komende jaren geen storing meer hebt, welke je met je oude CV-ketel wel gehad zou hebben, dan bespaar je ook nog geld.

Een kapotte CV-ketel

Iets verder van huis ben je wanneer je CV-ketel helemaal kapot is. Over het algemeen is de beste oplossing om in dit geval voor een nieuwe CV-ketel te gaan. Dit kan in overleg met een van onze loodgieters. Door een nieuwe CV-ketel aan te schaffen bespaar je namelijk op de onderhoudskosten en bovendien zijn de meeste nieuwe CV-ketels energiezuiniger. Hier bespaar je dus ook direct op.

Onderhoud aan de CV-ketel

Door het juiste onderhoud aan jouw CV-ketel te besteden snap je vast dat dit kosten kan besparen, zoals storingen of defecten voorkomen. Dit is echter niet het enige waarmee je kunt besparen door middel van onderhoud aan de CV-ketel. Door geregeld het juiste onderhoud te besteden aan jouw CV-ketel wordt de ketel namelijk ook optimaal afgestemd. Dit zorgt voor een optimale werking van het apparaat. Bij een optimale werking werkt de ketel zo energiezuinig mogelijk en bespaar je dus op de energiekosten. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt het apparaat professioneel gereinigd en worden eventuele storingen en defecten opgespoord.

Een loodgieter Den Haag voor jouw CV-ketel

Heb je een storing aan jouw CV-ketel, is de ketel defect of wil je graag onderhoud besteden aan de CV-ketel. Bij ons kun je een afspraak maken met een van onze loodgieters of terecht bij onze spoedlijn om direct verder te worden geholpen.

Al onze loodgieters doen dit werk al jaren, waardoor zij alle problemen snel op kunnen sporen. Wij beschikken over gediplomeerde loodgieters met verstand van zake. Pas wanneer de klus is geklaard vertrekken onze loodgieters. Bij ons staat de klant voorop en dit laten wij graag terug zien in ons werk.

loodgieterdenhaag070.nl slider

24/7 Bereikbaar

Zeer scherpe prijzen

Vakkundig personeel

070 - 221 27 61

Call Now Button
Shares