loodgieterdenhaag070.nl slider

24/7 Bereikbaar

Zeer scherpe prijzen

Vakkundig personeel

070 - 221 27 61

Verstopping Den Haag

Verstoppingen in huis, wie zit daar nou op te wachten? Niemand natuurlijk! Daarom wil jij er zo snel mogelijk vanaf wanneer dit probleem zich bij jou voordoet. Helaas is een verstopping niet te zien aankomen en kan het heel onverwachts gebeuren. De kans op een verstopping in Den Haag is dan ook groot. Den Haag is een oude stad en een probleem als deze doet zich in zo’n stad dan ook sneller voor. Wij als loodgietersbedrijf in Den Haag en omgeving weten als geen ander hoe vervelend een verstopping kan zijn en helpen jou hier graag zo snel mogelijk weer vanaf.

Wanneer zich een verstopping voordoet kan dit een onaangename geur met zich meebrengen. Daarnaast is het riool dat verstopt is buiten gebruik, totdat het probleem weer is opgelost. Een verstopping kan zich daarnaast op verschillende plekken in huis voordoen. Zo kun je een verstopping in het toilet hebben, een verstopping in de badkamer of een verstopping in de keuken hebben. Hieronder leggen we iedere verstopping verder uit. Doet er zich een verstopping voor bij jou thuis? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 070 221 27 61

Een verstopte toilet

Niets is zo vervelend als een toilet die verstopt zit. Over het algemeen ontstoppen de meeste mensen niet graag hun eigen toilet. De geuren die hierbij vrij komen zijn niet de meest aangename. Een verstopte toilet wordt vaak veroorzaakt door een teveel aan papier en dergelijke in de afvoer. Hierdoor raakt de afvoer van het toilet verstopt. Gelukkig beschikken wij over de benodigde apparatuur om jouw toilet snel te ontdoen van de obstructies, zodat de toilet weer normaal gebruikt kan worden. Om een verstopping in het toilet te voorkomen is het altijd belangrijk om te proberen niet teveel papier of andere middelen in het toilet te werpen.

Een verstopping in de badkamer

Een verstopping in de badkamer is over het algemeen vaak nooit helemaal te voorkomen en dit probleem kan zich dus altijd voordoen. Deze verstopping wordt vaak veroorzaakt door het ophopen van zeepresten en vetten in de afvoer van het bad of de douche. Gelukkig kunnen wij met onze apparatuur snel en gemakkelijk jouw afvoer weer in orde maken. Op deze manier kan een vervelend probleem snel en gemakkelijk worden opgelost.

Een verstopping in de keuken

Een verstopping in de keuken is over het algemeen een probleem wat zich in de meeste huishoudens vaker voordoet dan gewenst. De leidingen in de keuken zijn over het algemeen smaller dan de leidingen van de afvoer van het toilet. Etensresten uit de keuken of van de afwasmachine kunnen in de leiding blijven hangen. Bij het ophopen van deze etensresten kan er een verstopping ontstaan. Onze loodgieters uit Den Haag beschikken over de juiste apparatuur om jouw afvoer in de keuken te ontstoppen. Bij vervangen van de afvoer in de keuken wordt dit eerst altijd met de klant overlegt. Je komt bij ons dus niet voor verassingen te staan. Wij zijn 24/7 bereikbaar om jou te helpen bij een van de bovenstaande problemen. Klik hier voor meer informatie over ons loodgietersbedrijf in Den Haag.

Call Now Button
Shares