WAT VINDEN ANDERE MENSEN VAN ONS?
“Mijn CV ketel werkte niet meer. Ik was bang dat ik hem een tijdje kwijt zou zijn en zonder water zou zitten. Een van de monteurs heeft hem aan huis dezelfde dag nog gerepareerd!”
Saskia de Graaf

“Gister spoelde mijn wc niet meer door. Toen ik opbelde kreeg ik gelijk een loodgieter naar mijn huis gestuurd die het probleem heeft opgelost. Heel erg bedankt!”
Tim Huiskamp

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Een loodgieter met spoed

Een probleem dat direct moet worden opgelost? Via onze spoedlijn kun je een loodgieter met spoed inschakelen. Wij sturen direct een loodgieter langs die je verder kan helpen met jouw spoedgeval.

Ervaring en deskundigheid

Wij beschikken over meer dan 15 jaar aan ervaring. Voor ons is er geen probleem vreemd onbekend. Onze loodgieters zijn in staat om alle problemen met spoed weg te werken.

 

Service en vriendelijkheid

Onze loodgieters zijn altijd vriendelijk tegen de klant en zorgen dat de werkwijze duidelijk is. Onze loodgieter gaat ook pas bij jou weg als de klus is geklaard en jij tevreden bent met het resultaat

Locatie

Wij zijn werkzaam is Den Haag en in de omgeving van Den Haag. Hier komen onze loodgieters al jarenlang. Benieuwd of wij ook bij jou komen? Neem contact op via ons contactformulier.

Verstopping DEN HAAG: praktische informatie

Een Verstopte Toilet

Niets is zo vervelend als een toilet die verstopt zit. Over het algemeen ontstoppen de meeste mensen niet graag hun eigen toilet. De geuren die hierbij vrij komen zijn niet de meest aangename. Een verstopte toilet wordt vaak veroorzaakt door een teveel aan papier en dergelijke in de afvoer. Hierdoor raakt de afvoer van het toilet verstopt. Gelukkig beschikken wij over de benodigde apparatuur om jouw toilet snel te ontdoen van de obstructies, zodat de toilet weer normaal gebruikt kan worden. Om een verstopping in het toilet te voorkomen is het altijd belangrijk om te proberen niet teveel papier of andere middelen in het toilet te werpen.

Een verstopping in de badkamer

Een verstopping in de badkamer is over het algemeen vaak nooit helemaal te voorkomen en dit probleem kan zich dus altijd voordoen. Deze verstopping wordt vaak veroorzaakt door het ophopen van zeepresten en vetten in de afvoer van het bad of de douche. Gelukkig kunnen wij met onze apparatuur snel en gemakkelijk jouw afvoer weer in orde maken. Op deze manier kan een vervelend probleem snel en gemakkelijk worden opgelost.

Een verstopping in de keuken

Een verstopping in de keuken is over het algemeen een probleem wat zich in de meeste huishoudens vaker voordoet dan gewenst. De leidingen in de keuken zijn over het algemeen smaller dan de leidingen van de afvoer van het toilet. Etensresten uit de keuken of van de afwasmachine kunnen in de leiding blijven hangen. Bij het ophopen van deze etensresten kan er een verstopping ontstaan. Onze loodgieters uit Den Haag beschikken over de juiste apparatuur om jouw afvoer in de keuken te ontstoppen. Bij vervangen van de afvoer in de keuken wordt dit eerst altijd met de klant overlegt. Je komt bij ons dus niet voor verassingen te staan. Wij zijn 24/7 bereikbaar om jou te helpen bij een van de bovenstaande problemen. Klik hier voor meer informatie over ons loodgietersbedrijf in Den Haag.

Verstoppingen in huis, wie zit daar nou op te wachten? Niemand natuurlijk! Daarom wil jij er zo snel mogelijk vanaf wanneer dit probleem zich bij jou voordoet. Helaas is een verstopping niet te zien aankomen en kan het heel onverwachts gebeuren. De kans op een verstopping in Den Haag is dan ook groot. Den Haag is een oude stad en een probleem als deze doet zich in zo’n stad dan ook sneller voor. Wij als loodgietersbedrijf in Den Haag en omgeving weten als geen ander hoe vervelend een verstopping kan zijn en helpen jou hier graag zo snel mogelijk weer vanaf.

Wanneer zich een verstopping voordoet kan dit een onaangename geur met zich meebrengen. Daarnaast is het riool dat verstopt is buiten gebruik, totdat het probleem weer is opgelost. Een verstopping kan zich daarnaast op verschillende plekken in huis voordoen. Zo kun je een verstopping in het toilet hebben, een verstopping in de badkamer of een verstopping in de keuken hebben. Hieronder leggen we iedere verstopping verder uit. Doet er zich een verstopping voor bij jou thuis? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 070 – 221 27 61

 

 

Overige informatie

LoodgieterDenHaag070.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met Comfort Installatie Dakwerken geholpen.

Adresgegevens

Contact

LoodgieterDenHaag070
Hoefkade 9
2526 BN Den Haag
Zuid-Holland
Telefoonnummer: 070 - 221 27 61
Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button