loodgieterdenhaag070.nl slider

24/7 Bereikbaar

Zeer scherpe prijzen

Vakkundig personeel

070 - 221 27 61

Verstoppingen

Heb je last van een verstopping in een van de water- of afvoerleidingen? Schakel een van onze loodgieters uit Wassenaar in en voorzie je leidingen direct weer van stromend water. Wij fixen het vandaag nog. Bel ons op: 070 221 27 61

Lekkages

Geef lekkages niet de kans om schade aan je huis aan te richten. Schakel ons direct in wanneer je een lekkage in huis het gevonden en een van onze loodgieters zorgt dat het lek op de juiste manier snel wordt gerepareerd. Bel ons op: 070 221 27 61

Wie zijn we

Ben jij woonachtig en/of werkzaam in Wassenaar? Heb je ooit eens of zelfs momenteel de behoefte gehad aan loodgieterswerkzaamheden? Of wil je daarnaast nog meer weten welke loodgieterswerkzaamheden nog meer verricht kunnen worden door een loodgieter? Welk loodgietersbedrijf kun je het best benaderen? Wij hebben voor al deze vragen de beste antwoorden. Lees verder om informatie te verschaffen over al deze punten!

Een afspraak maken? Maak gebruik van  ons contactformulier op de website.

Een afspraak maken? Maak gebruik van  ons contactformulier op de website of bel naar

 • Een loodgieter met spoed

  Een probleem dat direct moet worden opgelost? Via onze spoedlijn kun je een loodgieter met spoed inschakelen. Wij sturen direct een loodgieter langs die je verder kan helpen met jouw spoedgeval.

 • Ervaring en deskundigheid

  Wij beschikken over meer dan 15 jaar aan ervaring. Voor ons is er geen probleem vreemd onbekend. Onze loodgieters zijn in staat om alle problemen met spoed weg te werken.

 • Service en vriendelijkheid

  Onze loodgieters zijn altijd vriendelijk tegen de klant en zorgen dat de werkwijze duidelijk is. Onze loodgieter gaat ook pas bij jou weg als de klus is geklaard en jij tevreden bent met het resultaat.

 • Locatie

  Wij zijn werkzaam is Den Haag en in de omgeving van Den Haag. Hier komen onze loodgieters al jarenlang. Benieuwd of wij ook bij jou komen? Neem contact op via ons contactformulier.

Wat vinden andere mensen van ons?

Mijn CV ketel werkte niet meer. Ik was bang dat ik hem een tijdje kwijt zou zijn en zonder water zou zitten. Een van de monteurs heeft hem aan huis dezelfde dag nog gerepareerd!

Saskia de Graaf

Gister spoelde mijn wc niet meer door. Toen ik opbelde kreeg ik gelijk een loodgieter naar mijn huis gestuurd die het probleem heeft opgelost. Heel erg bedankt!

Tim Huiskamp

Al jaren komen ze bij mij voor het onderhoud aan mijn CV ketel. Ik krijg altijd zeer vriendelijke loodgieters thuis en ben zeer tevreden over de service.

Paul Veenstra

Het leidingwerk in onze badkamer heb ik hier laten doen. Dit is snel en vlekkeloos verlopen. Ik dacht dat het lang ging duren, maar de klus was zo geklaard.

Noortje Veldkamp

Loodgieter Wassenaar

 • Loodgietersbedrijf in Wassenaar

  Loodgieter WassenaarWij zullen je hier meer vertellen over de diverse loodgieterswerkzaamheden die verricht kunnen worden door loodgieters. Wie zijn loodgieters nou? Loodgieters zijn klusjesmannen die probleempjes in en rondom jouw woon- en werkomgeving kunnen fixeren. Geen relatie problemen hoor, maar wel huishoudelijke. Geintje! De loodgieterswerkzaamheden worden onderverdeeld in:

  • Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van verwarmingen.
  • Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van rioleringen.
  • Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van sanitair. Het gaat bij deze bijvoorbeeld om toiletten, douches, baden, et cetera.
  • Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van daken, dakgoten en kozijnen.

  Zo zie je dus dat de werkzaamheden van loodgieters zich afspelen in en rondom jouw huis. Ook deze kunnen voor komen op jouw werkplek. Denk hier bijvoorbeeld aan een verstopte riool op jouw werkplek. Geschiedt dit daar? Schakel dan de loodgieter in! Zij kunnen die ten alle tijden voor je fixeren.

  Over ons loodgieter Wassenaar

  Ons loodgietersbedrijf is gevestigd in Den Haag. Zo zie je dus dat jij je wellicht niet ver van ons bevindt. Op die manier kun je in tijden van nood, ons altijd inschakelen. Wij hebben de inwoners en werkenden in Wassenaar als doelgroep. Graag willen wij ze altijd bijstaan in hetgeen zij behoeven in hun omgeving. Aan de hand van de bovenstaande informatie, weet je dus welke diensten wij jou kunnen aanbieden. Je kunt zodoende ons telefoonnummer opsporen op onze pagina en ons team inschakelen. Heel simpel geschiedt dat!

  Door de jaren heen is de vraag naar loodgieters in Wassenaar toegenomen. Daardoor hebben wij de inwoners en werkenden in Wassenaar specifiek als doelgroep gekozen. Je zult je wel afvragen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Wij hebben het liefst dat wij apart zijn van de rest. Met andere woorden willen wij als loodgietersbedrijf dus uitblinken. Maar hoe geschiedt dat dan? Hieronder geven wij jou enkele redenen:

  1. Onze loodgieters voeren de loodgieterswerkzaamheden bij onze klanten uit met heel veel motivatie. Dit is te blijken aan de manier hoe zij te werk gaan. Zij:
   1. zetten altijd een glimlach op;
   2. hebben altijd een luisterend oor;
   3. tonen respect aan een ieder en;
   4. laten je altijd op je gemak voelen.
  2. Onze loodgieters streven ernaar om kwalitatief werk op te leveren. Dit is mogelijk, doordat wij hen de gelegenheid geven om:
   1. Goed te eten
   2. Goed te drinken
   3. Goed uit te rusten
   4. Minder vermoeid te zijn
   5. Niet chagrijnig te doen

  Op die manier leveren onze loodgieters kwalitatief werk op. Onze klanten zijn altijd tevreden en vaak genoeg zijn zij terug gekomen om onze overige diensten af te nemen. Ook hebben wij opgemerkt dat zij hun familieleden en kennisjes hebben aanbevolen om ook gebruik te maken van onze diensten. Zodoende hebben we een bewijs dat onze klanten tevreden zijn met ons werk en dat ze daardoor positief hebben gesproken over ons bedrijf. Wij concluderen daaruit dat mond-op-mond reclame heeft plaatsgevonden.

  3. Wij trainen onze loodgieters regelmatig. Heb jij enig idee waarom dit nodig is? Wij vinden het belangrijk dat zij op de hoogte zijn en blijven inzake de vernieuwingen. Innovaties zijn tegenwoordig niet weg te denken. Een voorbeeld hiervan is dat bedrijven steeds weer met nieuwe modellen douches komen. Vaak genoeg zijn er heel wat nieuwe en ingewikkelde stappen die doorlopen moeten worden, alvorens de douches kunnen functioneren. Klanten zijn geneigd om met deze vernieuwingen mee te gaan. Om geen nee te verkopen, proberen wij ook mee te gaan met de tijd. Zodoende trainen we onze loodgieters en weten zij hoe zij gericht de werkzaamheden moeten uitvoeren.

  1. Je kunt onze ervaren loodgieters altijd benaderen voor adviezen. Deze adviezen kunnen preventieve als repressieve adviezen zijn. Wat je dus kunt doen is de detailleerde vragen stellen en ons team zal zo gedetailleerd mogelijk die voor je beantwoorden. Wees niet bang om nog meer vragen te stellen, want indien jij je niet houdt aan de aanbevelingen zul jij voor de gevolgen komen te staan. Voel je dus vrij en communiceer zo goed mogelijk.

  Zo zie je dus dat ons team veel voor je kan doen in en rondom jouw woon- en werkomgeving. Het liefst proberen wij de inwoners en werkenden in Wassenaar altijd bij te staan. Zoals je eerder gelezen hebt, zul jij je niet ver bevinden van ons. Korte afstand, dus wij zijn voordat je denkt op de plek van bestemming om ons gedeelte te doen.

 • Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Straatnaam (verplicht)

  Uw bericht

  [recaptcha]

Call Now Button
Shares