LOODGIETER VOORBURG NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 070 221 27 61

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Een loodgieter met spoed

Een probleem dat direct moet worden opgelost? Via onze spoedlijn kun je een loodgieter met spoed inschakelen. Wij sturen direct een loodgieter langs die je verder kan helpen met jouw spoedgeval.

Ervaring en deskundigheid

Wij beschikken over meer dan 15 jaar aan ervaring. Voor ons is er geen probleem vreemd onbekend. Onze loodgieters zijn in staat om alle problemen met spoed weg te werken.

Service en vriendelijkheid

Onze loodgieters zijn altijd vriendelijk tegen de klant en zorgen dat de werkwijze duidelijk is. Onze loodgieter gaat ook pas bij jou weg als de klus is geklaard en jij tevreden bent met het resultaat

Locatie

Wij zijn werkzaam is Den Haag en in de omgeving van Den Haag. Hier komen onze loodgieters al jarenlang. Benieuwd of wij ook bij jou komen? Neem contact op via ons contactformulier.

Loodgieter Voorburg

Loodgietersbedrijf in Voorburg

De diensten die wij aanbieden bestaan voornamelijk uit diverse diensten in en rondom jouw omgeving. Na het lezen van dit stukje zul je opmerken dat je zeker tenminste één van onze diensten behoeft in jouw huis. Onze dienste kun je in hoofdlijnen onderverdelen in:
1. Sanitair
2. Rioleringen
3. Verwarmingen
4. Daken, dakgoten en kozijnen

loodgieter-voorburg
Aan de hand van deze vier bovengenoemde punten, kunnen wij onze fijne werkzaamheden uitvoeren. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld:
• het aanleggen, onderhouden en repareren van sanitair
• het aanleggen, onderhouden en repareren van rioleringen
• het aanleggen, onderhouden en repareren van verwarmingen
• het aanleggen, onderhouden en repareren van daken, dakgoten en kozijn.

Loodgieter Voorburg

Daarnaast zijn er nog heel wat werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren. De focus ligt dus in de vier grote deelgebieden. Zo zie je dus dat je bij ons terecht bent voor alles in en rondom jouw woon- en werkomgeving. Wij loodgieters zijn de klusjesmannen die jou met alles kunnen helpen.

Nog meer over ons team
Wij proberen altijd een verschil uit te maken van de rest. Heb jij enig idee hoe wij dat doen? Dit doen we onder andere door:
1. Onze klanten altijd de beste adviezen te geven. Deze adviezen kunnen preventieve als repressieve adviezen zijn. Onze loodgieters hebben al jaren ervaring in hun vak en daardoor kunnen zij altijd gericht en de juist adviezen geven.
2. Alvorens onze loodgieters hun werkzaamheden bij jou uitvoeren, luisteren zij altijd naar jou. Hiermee bedoelen we dat jij dus het probleempje aan hen dient te vertellen en het liefst gedetailleerd. Als dat gedaan is weten onze loodgieters zodoende waar het mis gaat en hoe ze dat gericht kunnen fixeren voor je. Een goede communicatie en begrip staat altijd op de eerste plaats bij ons!
3. Onze loodgieters gaan altijd zo gemotiveerd mogelijk de loodgieterswerkzaamheden verrichten bij onze klanten. Een ieder snapt welke gevolgen het zware loodgieterswerk met zich kan meenemen. Op die manier geven wij onze loodgieters van tijd tot tijd wel de gelegenheid om voldoende uit te rusten. Op die manier kunnen zij bijvoorbeeld:
a. Minder vermoeid zijn
b. Goed eten en drinken
c. Niet chagrijnig zijn
d. Gemotiveerd werken
e. De gewenste resultaten opleveren
4. Onze loodgieters zijn ten alle tijden vriendelijk tegenover onze klanten. Hierdoor hebben wij opgemerkt dat ons klantenbestand steeds groter is geworden en ook dat onze bestaande klanten steeds weer terug komen om gebruik te maken van de andere diensten.
5. Aan de hand van punt 4, kunnen wij concluderen dat onze bestaande klanten altijd tevreden zijn geweest inzake resultaten van onze loodgieterswerkzaamheden. Wellicht heeft dat gemaakt dat mond-op-mond reclame heeft plaatsgevonden en dat steeds meer klanten diensten bij ons afnemen.

Zo zie je dus dat je bij het afnemen van onze diensten, alleen maar voordelen zal hebben. Wees dus niet bescheiden als een probleempje, zoals een verstopte riolering, bij jou plaatsvindt. Je kunt je vrij opstellen naar loodgieters Den Haag toe en je niet schamen voor het probleempje. Denk er maar aan hoe een verstopte riool kan plaatsvinden. Vaak genoeg gebeurt het door de menselijke handelingen. Het hoeft natuurlijk niet bewust te geschieden! Maar een eenvoudige verstopte riool dat vol etensresten zit, moet je zeer zeker laten fixeren. Soms kun je het wel zelfstandig doen als je over de juiste tools beschikt. Indien dat niet het geval is, is het heus niet erg. Daarom zijn wij er! Wat je alleen moet doen is ons vroegtijdig inschakelen, zodat het probleempje zich niet verergert. Tot slot hopen wij jou gauw van dienst te zijn. Let wel: niet te lang wachten, maar ons team per direct inschakelen!

Overige informatie

LoodgieterDenHaag070.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met Comfort Installatie Dakwerken geholpen.

Adresgegevens

Contact

LoodgieterDenHaag070
Hoefkade 9
2526 BN Den Haag
Zuid-Holland
Telefoonnummer: 070 - 221 27 61
Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button