loodgieterdenhaag070.nl slider

24/7 Bereikbaar

Zeer scherpe prijzen

Vakkundig personeel

070 - 221 27 61

Verstoppingen

Heb je last van een verstopping in een van de water- of afvoerleidingen? Schakel een van onze loodgieters uit Rijswijk in en voorzie je leidingen direct weer van stromend water. Wij fixen het vandaag nog. Bel ons op: 070 221 27 61

Lekkages

Geef lekkages niet de kans om schade aan je huis aan te richten. Schakel ons direct in wanneer je een lekkage in huis het gevonden en een van onze loodgieters zorgt dat het lek op de juiste manier snel wordt gerepareerd. Bel ons op: 070 221 27 61

Wie zijn we

Heeft een flush je in een rommelige situatie achtergelaten? Stop met huilen over gemorst rioolwater en bel meteen de professionele loodgieters van Rijswijk. Wij bieden snelle en betrouwbare sanitaire voorzieningen voor huiseigenaren in Rijswijk en omliggende gebieden. Met onze uitstekende sanitaire diensten zetten we de klant op de eerste plaats. Maak een afspraak door op deze link te klikken loodgieterdenhaag070.nl.

Ons team van professionele loodgieters is vakkundig opgeleid en uitgerust om jouw sanitaire problemen snel en efficiënt op te lossen. We zijn er trots op dat we elk probleem kunnen oplossen.

Een afspraak maken? Maak gebruik van  ons contactformulier op de website of bel naar

 • Een loodgieter met spoed

  Een probleem dat direct moet worden opgelost? Via onze spoedlijn kun je een loodgieter met spoed inschakelen. Wij sturen direct een loodgieter langs die je verder kan helpen met jouw spoedgeval.

 • Ervaring en deskundigheid

  Wij beschikken over meer dan 15 jaar aan ervaring. Voor ons is er geen probleem vreemd onbekend. Onze loodgieters zijn in staat om alle problemen met spoed weg te werken.

 • Service en vriendelijkheid

  Onze loodgieters zijn altijd vriendelijk tegen de klant en zorgen dat de werkwijze duidelijk is. Onze loodgieter gaat ook pas bij jou weg als de klus is geklaard en jij tevreden bent met het resultaat.

 • Locatie

  Wij zijn werkzaam is Den Haag en in de omgeving van Den Haag. Hier komen onze loodgieters al jarenlang. Benieuwd of wij ook bij jou komen? Neem contact op via ons contactformulier.

Wat vinden andere mensen van ons?

Mijn CV ketel werkte niet meer. Ik was bang dat ik hem een tijdje kwijt zou zijn en zonder water zou zitten. Een van de monteurs heeft hem aan huis dezelfde dag nog gerepareerd!

Saskia de Graaf

Gister spoelde mijn wc niet meer door. Toen ik opbelde kreeg ik gelijk een loodgieter naar mijn huis gestuurd die het probleem heeft opgelost. Heel erg bedankt!

Tim Huiskamp

Al jaren komen ze bij mij voor het onderhoud aan mijn CV ketel. Ik krijg altijd zeer vriendelijke loodgieters thuis en ben zeer tevreden over de service.

Paul Veenstra

Het leidingwerk in onze badkamer heb ik hier laten doen. Dit is snel en vlekkeloos verlopen. Ik dacht dat het lang ging duren, maar de klus was zo geklaard.

Noortje Veldkamp

Loodgieter Rijswijk

 • Loodgietersbedrijf in Rijswijk

  Loodgieter RijswijkWij van Loodgieter Rijswijk bieden rioolreiniging en afvoerreiniging aan. Mocht jouw probleem een gebroken lijn zijn als gevolg van schade door boomwortels, grondverschuivingen of gewoon versleten zijn. We kunnen ook een video inspectie op de rioollijn uitvoeren om dergelijke problemen uit te sluiten of een probleem te herkennen voordat het verergert.

  • Lekken

  Een lek is altijd een goede reden om een kraan te vervangen, maar saaie of ontbrekende armaturen kunnen ook profiteren van een upgrade. Onze loodgieters kunnen aanbevelingen en uitleg geven over jouw keuzes en de installatie van een nieuwe kraan van start tot finish uitvoeren. Als het op kranen aankomt, kunnen onze sanitair professionals alle soorten vervanging, reparatie of installatie aan. Het vervangen van kranen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Als je hulp nodig bij het repareren of vervangen van een kraan in jouw huis of bedrijf in Rijswijk of de omliggende gebieden, zij wij degenen die je moeten bellen.

  • Afvoerreiniging

  Afvoerreiniging is een ideale preventieve onderhoudstaak om af en toe te ondernemen, zodat eventuele afzetting kan worden geëlimineerd en jouw afvoersysteem soepel kan blijven werken. Sommige materialen kunnen vast komen te zitten op de rioollijnen en zijn schadelijk. Als je ze schoonmaakt, kan dit een dure omleiding voorkomen.

  • Toiletreparatie

  Als jouw toilet non-stop draait, zijn spoelkracht heeft verloren of veel lawaai maakt, kunnen onze technici bepalen of een eenvoudige reparatie het probleem zal verhelpen of dat het tijd is voor een upgrade. Of we nu een toilet moeten repareren of installeren, ons personeel van toegewijde, ervaren en betrouwbare sanitair technici is hier om al jouw opties te identificeren en je te helpen bij het selecteren van de keuze die het beste is voor jou, jouw huis, jouw budget en jouw gezin.

  • 24/7 Nooddiensten

  Of het nu gaat om een ​​gewoon afvoerput dat jouw gootsteen achterloopt, of je hebt een vreemde geur rond jouw tuin opgemerkt waar jouw septic tank zou moeten zijn, wij begrijpen dat sanitaire problemen op elk moment van de dag of nacht kunnen voorkomen. In tegenstelling tot mensen, lopen sanitaire problemen niet volgens een schema, daarom bieden wij 24/7 nooddiensten aan. Niet alleen kijken we 24/7 toe op loodgietersproblemen, maar we zijn er trots op onze klanten snel te bereiken en onze klanten hoogwaardige service te bieden.

   Onze prijzen van loodgieter Rijswijk

  We waarderen jouw tijd en behoefte aan voorafgaande informatie. We streven ernaar om telefonisch gedetailleerde vragen te stellen, daarom kunnen we je een schatting van de rekening geven via de telefoon. Veel bedrijven willen eerst iemand sturen, omdat ze denken dat als ze hun voet tussen de deur kunnen krijgen, ze het werk krijgen, ongeacht de prijs. Andere bedrijven zullen hoog beginnen en vervolgens “wonderbaarlijk” in prijs dalen nadat een ander bedrijf de baan lager heeft geprijsd. Waarom dan spelen? We streven ernaar onze overhead laag te houden, waardoor onze prijzen laag blijven. Tegelijkertijd krijg je de beste apparatuur en loodgieters in de branche!

  We zijn snel, betrouwbaar en betaalbaar. Ongeacht het tijdstip van de dag of de nacht, zullen we altijd proberen om een ​​loodgieter naar jouw locatie binnen 2 uur of minder te sturen. Geen enkele klus is te groot of te klein voor onze professionele loodgieters. We zijn trots op onze vijfsterrenbeoordelingen en je kunt op ons rekenen om je hetzelfde serviceniveau te bieden, ongeacht wat we voor je moeten herstellen. Met de kennis en expertise die onze loodgieters hebben, kun je er ook op rekenen dat ze weten wat de beste materialen en gereedschappen voor de klus zijn, zodat jouw probleem niet alleen wordt verholpen, maar dat dit niet opnieuw gebeurt. Of het nu afvoeren, rioleringen, septic tanks of lekkages zijn, we doen het allemaal. En dankzij de moderne technologie kunnen we zelfs video-inspecties van jouw leidingen uitvoeren en rioolreparatie uitvoeren.

  Wij geven om onze klanten en begrijpen dat een sanitair probleem al stressvol genoeg is. Deze dingen gaan weg in je schema en portemonnee. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kosten. Wij zullen de situatie eerst beoordelen. We bieden 100% gratis, vrijblijvende loodgietersoffertes! Wij geloven in het betaalbaar maken van sanitair omdat we weten hoeveel je jouw huis- of bedrijfsvastgoed waardeert.

 • Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Straatnaam (verplicht)

  Uw bericht

  [recaptcha]

Call Now Button
Shares