LOODGIETER POELDIJK NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 070 221 27 61

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Een loodgieter met spoed

Een probleem dat direct moet worden opgelost? Via onze spoedlijn kun je een loodgieter met spoed inschakelen. Wij sturen direct een loodgieter langs die je verder kan helpen met jouw spoedgeval.

Ervaring en deskundigheid

Wij beschikken over meer dan 15 jaar aan ervaring. Voor ons is er geen probleem vreemd onbekend. Onze loodgieters zijn in staat om alle problemen met spoed weg te werken.

Service en vriendelijkheid

Onze loodgieters zijn altijd vriendelijk tegen de klant en zorgen dat de werkwijze duidelijk is. Onze loodgieter gaat ook pas bij jou weg als de klus is geklaard en jij tevreden bent met het resultaat

Locatie

Wij zijn werkzaam is Den Haag en in de omgeving van Den Haag. Hier komen onze loodgieters al jarenlang. Benieuwd of wij ook bij jou komen? Neem contact op via ons contactformulier.
WAT VINDEN ANDERE MENSEN VAN ONS?
Mijn CV ketel werkte niet meer. Ik was bang dat ik hem een tijdje kwijt zou zijn en zonder water zou zitten. Een van de monteurs heeft hem aan huis dezelfde dag nog gerepareerd!
Saskia de Graaf

Al jaren komen ze bij mij voor het onderhoud aan mijn CV ketel. Ik krijg altijd zeer vriendelijke loodgieters thuis en ben zeer tevreden over de service.
Paul Veenstra

Gister spoelde mijn wc niet meer door. Toen ik opbelde kreeg ik gelijk een loodgieter naar mijn huis gestuurd die het probleem heeft opgelost. Heel erg bedankt!
Tim Huiskamp

Het leidingwerk in onze badkamer heb ik hier laten doen. Dit is snel en vlekkeloos verlopen. Ik dacht dat het lang ging duren, maar de klus was zo geklaard.
Noortje Veldkamp

Loodgieter Poeldijk

Loodgietersbedrijf in Poeldijk

Wij hebben ons al jaren bevonden in deze branche. Ook hebben we loodgieters in dienst die sinds het begin voor ons werken. Je ziet dus dat ons team ervaren genoeg is om alle huishoudelijke klusjes bij jou thuis en/of op de werkplek te fixeren. Wij hebben graag dat onze (toekomstige) klanten in Poeldijk altijd dik tevreden moeten zijn met de resultaten die wij opgeleverd hebben. Onze loodgieters werken snel, efficiënt en gericht. Bij onze loodgietersbedrijf heb je dus geen tijd te verliezen.

loodgieter poeldijk

 

 

 

 

Gedurende onze werkzaamheden willen wij graag uitsteken. Dit doen we door:

 • Onze loodgieters altijd gemotiveerd te houden.
 • Onze loodgieters altijd te attenderen dat zij ten alle tijden vriendelijk mogelijk met jou moeten omgaan.
 • Onze loodgieters erop toe te wijzen dat zij altijd eerst goed naar jou moeten luisteren. Daardoor kunnen zij het probleempje beter snappen en dat op een efficiënte manier fixeren.
 • Onze loodgieters te melden dat zij op tijd van kantoor moeten vertrekken om op de afgesproken tijd op de plek van bestemming te zijn.
 • Onze loodgieters te trainen als het gaat om de huidige vernieuwingen. Denk bij deze bijvoorbeeld aan de aanleg van een nieuw model toilet dat ingewikkelde stappen moet doorlopen alvorens het definitief geïnstalleerd is.
 • Onze loodgieters geven onze klanten altijd preventieve als repressieve adviezen. Wees als klant dus niet bescheiden, maar stel alle vragen die jij beantwoord wilt hebben.

Loodgieter Poeldijk

Van onze bestaande klanten hebben wij altijd positieve feedback ontvangen. Hierdoor zijn zij vaker terug gekomen. Zij geven ons het gevoel dat zij vertrouwen hebben in ons team, wat ons dus super blij maakt. Wens jij je nu ook aan te sluiten in ons klantenbestand? Wij vinden het beter als je eerst leest welke diensten wij allemaal voor jou kunnen verlenen, want wellicht zul je meer dan alleen één dienst van ons behoeven. Lees dus nog een stukje verder!

De diensten die wij allemaal aan jou kunnen verlenen, hebben te maken met vier hoofdafdelingen in jouw woon- en/of werkomgeving. Wij splitsen deze op in vier categorieën en geven je daarnaast wat voorbeelden:

Sanitair

 • Aanleggen: voorbeeld het aanleggen van toiletten.
 • Onderhouden: voorbeeld het regelmatig reinigen van jouw toilet.
 • Vervangen: voorbeeld het vervangen van het huidige toilet en in de plaats een nieuw model aanleggen.
 • Repareren: voorbeeld de reparatie van jouw toilet bij lekkages.

Rioleringen

  • Aanleggen: voorbeeld het aanleggen van pijpleidingen, waardoor vuilwater uit jouw huis en/of werkplek kan stromen.
  • Onderhouden: voorbeeld het reinigen van pijpleidingen. Dit is van belang, zodat geen lekkages en verstoppingen kunnen plaatsvinden in jouw riolering.
  • Vervangen: voorbeeld de huidige pijpleidingen zijn te oud en worden dan vervangen door nieuwe.
  • Repareren: voorbeeld wanneer lekkages zich hebben voorgedaan in jouw riolering en deze door ons gerepareerd wordt.

Daken, dakgoten en kozijnen

 • Aanleggen: voorbeeld de aanleg van dakgoten.
 • Onderhouden: voorbeeld het onderhouden van dakgoten. Wij kunnen bijvoorbeeld alle opgehoopte takjes in jouw dakgoten voor je verwijderen.
 • Vervangen: het vervangen van dakgoten, indien je deze al te lang hebt en er bijvoorbeeld gaatjes in zijn ontstaan.
 • Repareren: het repareren van jouw dakgoot, indien die bijvoorbeeld na harde regendruppels krom is gaan zitten.

Verwarmingen

  • Aanleggen: bijvoorbeeld het aanleggen van een nieuwe CV ketel.
  • Onderhouden: bijvoorbeeld het onderhouden van jouw huidige CV ketel.
  • Vervangen: indien jij opmerkt dat jouw CV ketel minder presteert, kunnen wij die ook voor je vervangen.
  • Repareren: voorbeeld het repareren van jouw huidige CV ketel.
 •  
 
 
 

Volg ons op Social Media

Adresgegevens

Contact

<div itemscope itemtype="http://schema.org/Plumber"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><span itemprop="name">LoodgieterDenHaag070</span><!-- [et_pb_line_break_holder] --><link itemprop="url" href="https://www.loodgieterdenhaag070.nl/"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><link itemprop="logo" href="-"/><!-- [et_pb_line_break_holder] --><link itemprop="image" href="-"/><!-- [et_pb_line_break_holder] --><link itemprop="sameAs" href="https://www.facebook.com/Loodgietersbedrijf-Reiniers-1723065614643066"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><div itemprop="address" itemscope itemtype="http://schema.org/PostalAddress"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><span itemprop="streetAddress">Hoefkade 9</span><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><span itemprop="postalCode">2526 BN</span> <span itemprop="addressLocality">Den Haag</span><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><span itemprop="addressRegion">Zuid-Holland</span><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br>Telefoonnummer:<!-- [et_pb_line_break_holder] --><span itemprop="telephone"><a class="donkerelink" href="tel:+31702212761">070 - 221 27 61</a></span><br>Openingstijden:<!-- [et_pb_line_break_holder] --><meta itemprop="openingHours" datetime="Mo-Su">Maandag t/m zondag - 24/7<!-- [et_pb_line_break_holder] --></div><!-- [et_pb_line_break_holder] -->Prijsklasse: <span itemprop="priceRange">Scherpe prijzen</span></div>

Overige pagina's

<a href="https://www.loodgieterdenhaag070.nl/partners/">Partners</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://www.loodgieterdenhaag070.nl/privacy-policy/">Privacy Policy</a><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://www.loodgieterdenhaag070.nl/werkgebied/">Werkgebied</a>
Call Now Button