LOODGIETER NOOTDORP NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 070 221 27 61

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Een loodgieter met spoed

Een probleem dat direct moet worden opgelost? Via onze spoedlijn kun je een loodgieter met spoed inschakelen. Wij sturen direct een loodgieter langs die je verder kan helpen met jouw spoedgeval.

Ervaring en deskundigheid

Wij beschikken over meer dan 15 jaar aan ervaring. Voor ons is er geen probleem vreemd onbekend. Onze loodgieters zijn in staat om alle problemen met spoed weg te werken.

Service en vriendelijkheid

Onze loodgieters zijn altijd vriendelijk tegen de klant en zorgen dat de werkwijze duidelijk is. Onze loodgieter gaat ook pas bij jou weg als de klus is geklaard en jij tevreden bent met het resultaat

Locatie

Wij zijn werkzaam is Den Haag en in de omgeving van Den Haag. Hier komen onze loodgieters al jarenlang. Benieuwd of wij ook bij jou komen? Neem contact op via ons contactformulier.

Loodgieter Nootdorp

loodgieter nootdorpLoodgietersbedrijf in Nootdorp

Snelle en betrouwbare nooddiensten in Nootdorp en omgeving, vind je bij ons. De snelheid en kwaliteit van jouw nooddiensten kan het verschil betekenen tussen een eenvoudige sanitair reparatie en een complete verbouwing van het huis. Bij Loodgieter Nootdorp zorgen we ervoor dat je de kwaliteit loodgietershulp krijgt die je nodig hebt – omdat we begrijpen dat sanitaire problemen zich voordoen wanneer je ze het minst verwacht. Onze medewerkers zijn 24/7 beschikbaar en beantwoorden jouw oproep altijd.

 

Hoe kun je noodsituaties vermijden?

Niemand wil omgaan met een noodsituatie voor loodgieterswerk. Niet alleen zijn ze veel om te repareren, maar ze kunnen ook leiden tot extra kosten als gevolg van materiële schade. Dus hoe voorkom je ze? Regelmatig sanitair onderhoud en professionele hulp. Weet je nog de laatste keer dat je je leidingen inspecteerde? Is jouw sanitair geïsoleerd voor de wintertemperatuur? Met een paar eenvoudige preventieve onderhoudsstappen en enige regelmatige zorg van onze deskundige loodgieters, kun je veel voorkomende oorzaken voor noodgevallen zoals slijtage en klompen vermijden. Wij kunnen regelmatige onderhoudsafspraken maken.

Wat zijn onze prijzen?

Wij zijn van mening dat de beproefde methode van tijd en materialen de eerlijkste manier is om onze diensten te compenseren. Sommige bedrijven gebruiken nationale gemiddelden en hebben hogere winstmarges die problemen mogelijk maken die vaak niet worden gerealiseerd. Tijd- en materiaalprijzen weerspiegelen alleen de werkelijke tijd die nodig is en de materialen die voor de klus worden gebruikt. En omdat onze gediplomeerde loodgieters goede arbeidsethiek hebben, krijg jij als klant een redelijk geprijsde klus.

Wat kunnen wij voor je doen

 • Gebarsten waterpijpen

Als je merkt dat je overal in huis water verzamelt of door je muren sijpelt, is de kans groot dat je een gescheurde waterpijp hebt. Niet alleen is een gebarsten pijp een grote hoofdpijn, maar de kosten om de waterschade op te lossen nemen toe voor elke minuut dat het niet is opgelost.

 • Verstopte toilet

Een verstopt toilet is niet alleen een ongemak; het is een gevaar voor de gezondheid. Toiletoverloop kan schadelijke bacteriën in jouw huis introduceren die gevaarlijk kunnen zijn voor jouw kinderen en huisdieren. Als je toilet verstopt is en je hebt al het andere geprobeerd, bel dan onze experts en we zorgen ervoor dat je snel weer aan de slag kunt.

 • Afvoerreinigingsservice

Plan een regelmatige afvoerreinigingsservice om jouw huisbaansysteem in topconditie te houden! Klompen in de afvoer van de keuken of badkamer kan leiden tot problemen zoals stilstaand water en ongewenste geurtjes. Blokkades in jouw rioolput kunnen meer ernstige problemen veroorzaken, zoals overstromingen in de kelder. Onze ervaren loodgieters en vertrouwde rioolreinigingspartners beschikken over de vaardigheden die nodig zijn om deze problemen op te lossen en te voorkomen.

 • Reparatie kraanafsluiter

Kraanstopkleppen, meer bekend als waterafsluiters zijn een cruciaal onderdeel van het sanitair systeem van jouw huis. Hiermee kun je de waterstroom afsluiten, indien nodig, om schade veroorzaakt door lekken of andere loodgieterssituaties te voorkomen of tot een minimum te beperken. Bij Loodgieter Nootdorp bieden wij professionele reparatieservices voor kraanstoppers aan woningen overal in Nootdorp en omgeving.

Loodgieter Nootdorp

Jouw probleem wordt zeker opgelost als je voor ons kiest. Als leider in innovatieve sanitaire oplossingen in Nootdorp, is het ons doel om zoveel mogelijk technologisch geavanceerde sanitaire diensten aan het publiek aan te bieden als we kunnen. Om dit doel te bereiken, hebben we exclusieve technologie en bieden we deze nu aan eigenaars en bedrijven van onroerend goed. Elke service die we bieden, is bedoeld om de vernietiging van jouw eigendom, binnen en buiten, tot een minimum te beperken. Vraag naar de specifieke diensten die we bieden en hoe we ze bereiken zonder te graven, geen vernietiging en geen rommel! Keer terug naar de homepage voor meer informatie over onze diensten.

Je kunt op ons rekenen om te zorgen voor jouw sanitair- en afvoerreinigingsbehoeften, of je nu een residentieel, commercieel of meergezinswoning hebt.

Wij beloven het volgende aan al onze klanten:

 1. Geen extra kosten voor nachten of weekends
 2. Prijzen vooraf
 3. Schone, professionele, uniforme technici
 4. Geplande afspraaktijden
 5. Gelicenseerd en verzekerd
 6. Eerlijk en betrouwbaar
 7. Vakmanschap en onderdelen gegarandeerd

Onze belofte is om onze klanten te leren hoe ze hun problemen permanent kunnen oplossen met behulp van de meest innovatieve sanitaire oplossingen in de industrie. Ons doel is om 100% klanttevredenheid en de beste garanties in het bedrijf te bieden.

Overige informatie

LoodgieterDenHaag070.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met Comfort Installatie Dakwerken geholpen.

Adresgegevens

Contact

LoodgieterDenHaag070
Hoefkade 9
2526 BN Den Haag
Zuid-Holland
Telefoonnummer: 070 - 221 27 61
Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button