LOODGIETER LEIDSCHENDAM NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 070 221 27 61

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Een loodgieter met spoed

Een probleem dat direct moet worden opgelost? Via onze spoedlijn kun je een loodgieter met spoed inschakelen. Wij sturen direct een loodgieter langs die je verder kan helpen met jouw spoedgeval.

Ervaring en deskundigheid

Wij beschikken over meer dan 15 jaar aan ervaring. Voor ons is er geen probleem vreemd onbekend. Onze loodgieters zijn in staat om alle problemen met spoed weg te werken.

Service en vriendelijkheid

Onze loodgieters zijn altijd vriendelijk tegen de klant en zorgen dat de werkwijze duidelijk is. Onze loodgieter gaat ook pas bij jou weg als de klus is geklaard en jij tevreden bent met het resultaat

Locatie

Wij zijn werkzaam is Den Haag en in de omgeving van Den Haag. Hier komen onze loodgieters al jarenlang. Benieuwd of wij ook bij jou komen? Neem contact op via ons contactformulier.

Loodgieter Leidschendam

loodgieter leidschendam

LOODGIETERSBEDRIJF IN LEIDSCHENDAM

De diensten die LoodgieterDenHaag070 allemaal uitvoeren voor onze (toekomstige) klanten verschillen. Wij verdelen deze in vier hoofdafdelingen, te weten:

 1. Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van verwarmingen.
 2. Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van sanitair. Bij deze bedoelen we toiletten, baden, douches, et cetera.
 3. Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van rioleringen.
 4. Het aanleggen, onderhouden, vervangen en repareren van daken, dakgoten en kozijnen

Deze vier hoofdafdelingen worden in de praktijk verfijnd door ons. Wij geven je hier een voorbeeld van de riolering. Stel je eens voor dat je momenteel te kampen hebt met een verstopping in jouw keukenafvoer. Deze verstopping kan vaak geschieden door het deponeren van etensresten. Natuurlijk kun je het dan onbewust doen! Wij zijn maar mensen en ook wij maken fouten. Om deze keukenafvoer te ontstoppen, wordt door ons gekeken naar de aard van het probleem. Bij kleine verstoppingen gebruiken wij bijvoorbeeld soda, maar bij grote verstoppingen gebruiken wij hogedruk. Zo zie je dus dat situaties verschillen en daarom dienen loodgieters ervaren genoeg te zijn om alle problemen te fixeren.

Nog meer informatie over ons

Waarvoor staan wij bekend? Onder onze bestaande klanten staan wij bekend voor het kwalitatief werk dat wij altijd voor hen opleveren. Weet jij waaruit dat te blijken is? Lees maar verder:

 1. Onze bestaande klanten zijn vaker terug gekomen om gebruik te maken van de overige diensten die wij aanbieden. Op die manier krijgen wij het gevoel dat zij dik tevreden zijn met ons werk en zij het vertrouwen in ons hebben dat wij bij een ander project weer kwalitatief werk zullen opleveren.
 1. Dankzij onze bestaande klanten, is onze klantenbestand ook groter geworden. Wij hebben opgemerkt dat onze klanten vaak genoeg positief hebben gesproken over onze diensten. Zodoende hebben zij hun familieleden en vrienden aanbevolen om ook voor de loodgieterswerkzaamheden bij ons te zijn.
 2. Wij zijn een loodgietersbedrijf dat gevestigd is in Den Haag. Wellicht zijn we dan niet ver gevestigd van jou. Wij focussen ons vooral op de inwoners en/of werkenden in Leidschendam. Jij bent dus onze doelgroep! Indien je ons inhuurt, zullen we heel snel op de plaats van bestemming arriveren. Op die manier kunnen wij het probleem dat zich bij jou afspeelt, sneller voor je fixeren.
 1. Zoals je weet is het altijd een prettig gevoel wanneer vriendelijke mensen bij jou werkzaamheden uitvoeren. Ook daaraan hebben wij gedacht! Onze loodgieters:
  1. gaan zo gemotiveerd genoeg aan het werk;
  2. zetten altijd een glimlach op hun gezicht en;
  3. hebben altijd respect voor jou.
 1. Verder vinden wij het ten alle tijden belangrijk dat beide partijen goed met elkaar communiceren. Hiermee bedoelen we dat onze loodgieters:
  1. altijd een luisterend oor hebben voor jou;
  2. gericht werken en;
  3. jou altijd preventieve als repressieve adviezen kunnen geven.
 1. Ook nog willen wij dat onze loodgieters op de hoogte blijven inzake de innovaties in het dagelijks leven. Tegenwoordig zijn er zoveel nieuwe modellen sanitair bijvoorbeeld en vaak genoeg is de installatie daarvan anders dan normaal. Daarom proberen wij onze loodgieters zoveel mogelijk op de hoogte te stellen, omdat zij dan sneller en gerichter soort gelijke klusjes bij jou kunnen uitvoeren.

Loodgieter Leidschendam

Zo zie je dus dat we aan alles hebben gedacht als het gaat om de aspecten in en rondom jouw woon- en werkomgeving. Dit hebben wij gedaan, omdat wij graag willen dat jij jouw tijd bespaart. Wij zeggen dit, omdat wij ook mensen kennen die naast hun drukke schema ook zelfstandig de loodgieterswerkzaamheden willen uitvoeren in hun huis. Vaak genoeg lukt het ze niet volledig. Wij vinden zulke mensen wel braaf! Loodgieterswerkzaamheden zijn heel erg zwaar en daarom is het beter om het werk voor hen over te laten. Schakel dus zo gauw als mogelijk ons team in indien je onze werkzaamheden behoeft. Hoe eerder het probleem gefixeerd kan worden, des te beter. Wij hopen je gauw van dienst te zijn!

Overige informatie

LoodgieterDenHaag070.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met Comfort Installatie Dakwerken geholpen.

Adresgegevens

Contact

LoodgieterDenHaag070
Hoefkade 9
2526 BN Den Haag
Zuid-Holland
Telefoonnummer: 070 - 221 27 61
Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button