LOODGIETER KWINTSHEUL NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag.

Voor direct contact bel: 070 221 27 61

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Een loodgieter met spoed

Een probleem dat direct moet worden opgelost? Via onze spoedlijn kun je een loodgieter met spoed inschakelen. Wij sturen direct een loodgieter langs die je verder kan helpen met jouw spoedgeval.

Ervaring en deskundigheid

Wij beschikken over meer dan 15 jaar aan ervaring. Voor ons is er geen probleem vreemd onbekend. Onze loodgieters zijn in staat om alle problemen met spoed weg te werken.

Service en vriendelijkheid

Onze loodgieters zijn altijd vriendelijk tegen de klant en zorgen dat de werkwijze duidelijk is. Onze loodgieter gaat ook pas bij jou weg als de klus is geklaard en jij tevreden bent met het resultaat

Locatie

Wij zijn werkzaam is Den Haag en in de omgeving van Den Haag. Hier komen onze loodgieters al jarenlang. Benieuwd of wij ook bij jou komen? Neem contact op via ons contactformulier.

Loodgieter Kwintsheul

Loodgietersbedrijf in Kwintsheul

Loodgieters zijn de klusjes meesters in de huishouding. Ook kunnen zij soortgelijke problemen voor je fixeren op het werk. Nu het spannend stukje! Ook wij zijn loodgieters die zulke werkzaamheden voor je kunnen verrichten. Ons kantoor is gevestigd in Den Haag. Aangezien de vraag naar loodgieters in Kwintsheul is toegenomen en wij niet ver gevestigd zijn van jou, wil loodgietersbedrijf Den Haag jou helpen hiermee. Jij behoort dus tot onze doelgroep! Voor jou hebben we veel doelen vastgesteld.

loodgieter kwintsheul

Eentje is namelijk dat wij ernaar streven dat wij kwalitatieve diensten voor je aanbieden. Wij hebben graag dat jij dik tevreden moet zijn met de resultaten die wij opleveren. Lees een stuk verder om te weten welke diensten wij jou kunnen aanbieden.

Wij voeren verschillen loodgietersdiensten uit voor onze doelgroep. Deze diensten behelzen in hoofdlijnen:

Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van sanitair.
Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van rioleringen.
Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van daken, dakgoten en kozijnen.
Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van verwarmingen.

Je ziet dus dat wij vier hoofdgroepen hebben inzake onze diensten. Daaruit verdelen we die in kleine werkzaamheden, maar de focus ligt dus nog steeds op sanitair, rioleringen, daken, dakgoten, kozijnen en verwarmingen. Met kleine werkzaamheden bedoelen de bijvoorbeeld:

Sanitair: het aanleggen van een nieuw model douch.
Rioleringen: het reinigen van de rioleringen.
Dakgoten: het vervangen van de huidige dakgoten.
Verwarmingen: het vervangen van de huidige CV ketel.

Loodgieter Kwintsheul

Gedurende onze werkzaamheden, proberen wij uit te blinken. Weet je wat wij nou precies hiermee bedoelen? Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk uitvoeren, totdat onze klanten dik tevreden zijn daarmee. Lees mee hoe wij dit proberen na te streven:

 • Goed te communiceren met de klanten. Het gaat hierbij om klantvriendelijkheid en de manier van luisteren. Onze loodgieters hebben altijd een luisterend oor voor jou. Zodoende kun jij jouw probleem altijd aan hun toelichten. Indien dat gedaan is, weten ze waar het knelpunt is en hoe dat gefixeerd moet worden. Met onze loodgieters zul jij je altijd op jouw gemak voelen.
 • Onze loodgieters zijn up-to-date inzake de huidige innovaties. Zoals je weet leven wij nu in een tijd waar de meest eenvoudige dingen aan het innoveren zijn. Soms wel een simpele douch! Wat dacht je eens daarvan? Tegenwoordig vind je douches in zoveel modellen en omdat zij zo nieuw zijn, hebben zij meer aandacht nodig voor de installatie. Wij streven ernaar om tijd te winnen. Hierdoor houden wij onze loodgieters op de hoogte inzake de innovaties en kunnen zij daardoor in de praktijk de werkzaamheden snel en naar behoren uitvoeren.
 • Wij streven ernaar dat onze loodgieters altijd op de afgesproken tijd aanwezig zullen zijn bij jou. Aangezien ons kantoor niet ver gevestigd is van jouw bestemming, duurt de reistijd maximaal een half uurtje. Wij Nederlanders houden ervan om op tijd te zijn en ook dit willen wij behouden binnen ons kantoor. Afspraken nakomen met onze klanten staat op de eerste plaats bij ons!
 • Het opleveren van de gewenste resultaten. Wij opereren al jaren in deze branche. Onze loodgieters snappen elke situatie heel snel en weten ook hoe zij die snel moeten en kunnen fixeren.
 • Onze loodgieters geven daarnaast ook de beste adviezen voor elk probleempje. Deze adviezen kunnen preventieve adviezen als repressieve zijn. Preventief bijvoorbeeld wanneer jij zojuist een douch hebt gekocht en geen lekkages wilt hebben daarin. Een voorbeeld van een repressieve advies krijg je pas nadat verstoppingen ontstopt zijn door ons team.

Je hebt nu zeker wel een beeld hoe intensief het loodgieterswerk is. Loodgieters hebben heel vaak te kampen met:

 • Een te intensieve werkdruk
 • Te veel projecten
 • Weinig eetlust en meer gefocust op het werk
 • Ongezond drinken en eten
 • Weinig slapen en meer energydranken gebruiken
 • Oververmoeidheid
 • Chagrijnigheid

Zo zie je dus dat het loodgieterswerk niet te onderschatten is. Daarom willen wij jou aanraden dat je voor zulke huishoudelijke klusjes het liefst een loodgieter inhuurt, zoals wij! Bij ons is er geen sprake van ‘een loodgieter’, maar voor jou zijn wij ‘de loodgieter’! Wij hebben totaal begrip voor jouw drukke schema, dus bespaar jezelf en voer de loodgieterswerkzaamheden niet zelfstandig uit. Wacht dus niet te lang, maar maak vandaag nog een afspraak met ons voor de beste assistentie. Wij hopen je in de vroege toekomst graag van dienst te zijn!

Overige informatie

LoodgieterDenHaag070.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met Comfort Installatie Dakwerken geholpen.

Adresgegevens

Contact

LoodgieterDenHaag070
Hoefkade 9
2526 BN Den Haag
Zuid-Holland
Telefoonnummer: 070 - 221 27 61
Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button