loodgieterdenhaag070.nl slider

24/7 Bereikbaar

Zeer scherpe prijzen

Vakkundig personeel

070 - 221 27 61

Verstoppingen

Heb je last van een verstopping in een van de water- of afvoerleidingen? Schakel een van onze loodgieters uit Kwintsheul in en voorzie je leidingen direct weer van stromend water. Wij fixen het vandaag nog. Bel ons op: 070 221 27 61

Lekkages

Geef lekkages niet de kans om schade aan je huis aan te richten. Schakel ons direct in wanneer je een lekkage in huis het gevonden en een van onze loodgieters zorgt dat het lek op de juiste manier snel wordt gerepareerd. Bel ons op: 070 221 27 61

Wie zijn we

Loodgieters zijn overal van belang. In Kwintsheul is de vraag naar loodgieters de laatste tijden toegenomen. Kwintsheul, een prachtig plekje in Nederland waar harde werkers zich bevinden. De inwoners en werkenden in Kwintsheul hebben het altijd zo druk, waardoor zij altijd loodgieters nodig hebben om hun huishoudelijke klusjes gedaan te hebben. Ben jij ook een van deze mensen? Indien je dat bent, hebben wij goed nieuws voor je! Heb jij enig idee waarom wij dit aanhalen? Wij vertellen je hieronder er meer over!

Een afspraak maken? Maak gebruik van  ons contactformulier op de website.

Een afspraak maken? Maak gebruik van  ons contactformulier op de website of bel naar

 • Een loodgieter met spoed

  Een probleem dat direct moet worden opgelost? Via onze spoedlijn kun je een loodgieter met spoed inschakelen. Wij sturen direct een loodgieter langs die je verder kan helpen met jouw spoedgeval.

 • Ervaring en deskundigheid

  Wij beschikken over meer dan 15 jaar aan ervaring. Voor ons is er geen probleem vreemd onbekend. Onze loodgieters zijn in staat om alle problemen met spoed weg te werken.

 • Service en vriendelijkheid

  Onze loodgieters zijn altijd vriendelijk tegen de klant en zorgen dat de werkwijze duidelijk is. Onze loodgieter gaat ook pas bij jou weg als de klus is geklaard en jij tevreden bent met het resultaat.

 • Locatie

  Wij zijn werkzaam is Den Haag en in de omgeving van Den Haag. Hier komen onze loodgieters al jarenlang. Benieuwd of wij ook bij jou komen? Neem contact op via ons contactformulier.

Wat vinden andere mensen van ons?

Mijn CV ketel werkte niet meer. Ik was bang dat ik hem een tijdje kwijt zou zijn en zonder water zou zitten. Een van de monteurs heeft hem aan huis dezelfde dag nog gerepareerd!

Saskia de Graaf

Gister spoelde mijn wc niet meer door. Toen ik opbelde kreeg ik gelijk een loodgieter naar mijn huis gestuurd die het probleem heeft opgelost. Heel erg bedankt!

Tim Huiskamp

Al jaren komen ze bij mij voor het onderhoud aan mijn CV ketel. Ik krijg altijd zeer vriendelijke loodgieters thuis en ben zeer tevreden over de service.

Paul Veenstra

Het leidingwerk in onze badkamer heb ik hier laten doen. Dit is snel en vlekkeloos verlopen. Ik dacht dat het lang ging duren, maar de klus was zo geklaard.

Noortje Veldkamp

Loodgieter Kwintsheul

 • Loodgietersbedrijf in Kwintsheul

  Loodgieter KwintsheulLoodgieters zijn de klusjes meesters in de huishouding. Ook kunnen zij soortgelijke problemen voor je fixeren op het werk. Nu het spannend stukje! Ook wij zijn loodgieters die zulke werkzaamheden voor je kunnen verrichten. Ons kantoor is gevestigd in Den Haag. Aangezien de vraag naar loodgieters in Kwintsheul is toegenomen en wij niet ver gevestigd zijn van jou, willen wij jou helpen hiermee. Jij behoort dus tot onze doelgroep! Voor jou hebben we veel doelen vastgesteld. Eentje is namelijk dat wij ernaar streven dat wij kwalitatieve diensten voor je aanbieden. Wij hebben graag dat jij dik tevreden moet zijn met de resultaten die wij opleveren. Lees een stuk verder om te weten welke diensten wij jou kunnen aanbieden.

  Wij voeren verschillen loodgietersdiensten uit voor onze doelgroep. Deze diensten behelzen in hoofdlijnen:

  • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van sanitair.
  • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van rioleringen.
  • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van daken, dakgoten en kozijnen.
  • Het aanleggen, vervangen, onderhouden en repareren van verwarmingen.

  Je ziet dus dat wij vier hoofdgroepen hebben inzake onze diensten. Daaruit verdelen we die in kleine werkzaamheden, maar de focus ligt dus nog steeds op sanitair, rioleringen, daken, dakgoten, kozijnen en verwarmingen. Met kleine werkzaamheden bedoelen de bijvoorbeeld:

  • Sanitair: het aanleggen van een nieuw model douch.
  • Rioleringen: het reinigen van de rioleringen.
  • Dakgoten: het vervangen van de huidige dakgoten.
  • Verwarmingen: het vervangen van de huidige CV ketel.

  Loodgieter Kwintsheul

  Gedurende onze werkzaamheden, proberen wij uit te blinken. Weet je wat wij nou precies hiermee bedoelen? Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk uitvoeren, totdat onze klanten dik tevreden zijn daarmee. Lees mee hoe wij dit proberen na te streven:

  • Goed te communiceren met de klanten. Het gaat hierbij om klantvriendelijkheid en de manier van luisteren. Onze loodgieters hebben altijd een luisterend oor voor jou. Zodoende kun jij jouw probleem altijd aan hun toelichten. Indien dat gedaan is, weten ze waar het knelpunt is en hoe dat gefixeerd moet worden. Met onze loodgieters zul jij je altijd op jouw gemak voelen.
  • Onze loodgieters zijn up-to-date inzake de huidige innovaties. Zoals je weet leven wij nu in een tijd waar de meest eenvoudige dingen aan het innoveren zijn. Soms wel een simpele douch! Wat dacht je eens daarvan? Tegenwoordig vind je douches in zoveel modellen en omdat zij zo nieuw zijn, hebben zij meer aandacht nodig voor de installatie. Wij streven ernaar om tijd te winnen. Hierdoor houden wij onze loodgieters op de hoogte inzake de innovaties en kunnen zij daardoor in de praktijk de werkzaamheden snel en naar behoren uitvoeren.
  • Wij streven ernaar dat onze loodgieters altijd op de afgesproken tijd aanwezig zullen zijn bij jou. Aangezien ons kantoor niet ver gevestigd is van jouw bestemming, duurt de reistijd maximaal een half uurtje. Wij Nederlanders houden ervan om op tijd te zijn en ook dit willen wij behouden binnen ons kantoor. Afspraken nakomen met onze klanten staat op de eerste plaats bij ons!
  • Het opleveren van de gewenste resultaten. Wij opereren al jaren in deze branche. Onze loodgieters snappen elke situatie heel snel en weten ook hoe zij die snel moeten en kunnen fixeren.
  • Onze loodgieters geven daarnaast ook de beste adviezen voor elk probleempje. Deze adviezen kunnen preventieve adviezen als repressieve zijn. Preventief bijvoorbeeld wanneer jij zojuist een douch hebt gekocht en geen lekkages wilt hebben daarin. Een voorbeeld van een repressieve advies krijg je pas nadat verstoppingen ontstopt zijn door ons team.

  Je hebt nu zeker wel een beeld hoe intensief het loodgieterswerk is. Loodgieters hebben heel vaak te kampen met:

  • Een te intensieve werkdruk
  • Te veel projecten
  • Weinig eetlust en meer gefocust op het werk
  • Ongezond drinken en eten
  • Weinig slapen en meer energydranken gebruiken
  • Oververmoeidheid
  • Chagrijnigheid

  Zo zie je dus dat het loodgieterswerk niet te onderschatten is. Daarom willen wij jou aanraden dat je voor zulke huishoudelijke klusjes het liefst een loodgieter inhuurt, zoals wij! Bij ons is er geen sprake van ‘een loodgieter’, maar voor jou zijn wij ‘de loodgieter’! Wij hebben totaal begrip voor jouw drukke schema, dus bespaar jezelf en voer de loodgieterswerkzaamheden niet zelfstandig uit. Wacht dus niet te lang, maar maak vandaag nog een afspraak met ons voor de beste assistentie. Wij hopen je in de vroege toekomst graag van dienst te zijn!

 • Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Straatnaam (verplicht)

  Uw bericht

  [recaptcha]

Call Now Button
Shares