loodgieterdenhaag070.nl slider

24/7 Bereikbaar

Zeer scherpe prijzen

Vakkundig personeel

070 - 221 27 61

Verstoppingen

Heb je last van een verstopping in een van de water- of afvoerleidingen? Schakel een van onze loodgieters uit Delft in en voorzie je leidingen direct weer van stromend water. Wij fixen het vandaag nog. Bel ons op: 070 221 27 61

Lekkages

Geef lekkages niet de kans om schade aan je huis aan te richten. Schakel ons direct in wanneer je een lekkage in huis het gevonden en een van onze loodgieters zorgt dat het lek op de juiste manier snel wordt gerepareerd. Bel ons op: 070 221 27 61

Wie zijn we

Loodgieter Delft is een sanitair aannemer die complete sanitaire reparaties en -service biedt aan klanten in Delft en omgeving. Onze gecertificeerde en professionele technici bieden residentiële loodgietersdiensten en reparatie-, afvoer- en rioolreinigingsdiensten, installatieservice voor waterverwarming en reparatie, gas- en waterleidingvervangingsservices evenals complete remodelleren van badkamers en keukens.

Met onze service op dezelfde dag gaan onze servicemedewerkers verder dan dat om de tevredenheid van onze klanten te garanderen. We vertrouwen op moderne, geavanceerde technologie zoals inspecties van videocamera’s. Als een lokaal gevestigd en geëxploiteerd loodgietersbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring, handhaven we een sterke betrokkenheid bij onze klanten en onze gemeenschap. Bel ons voor jouw sanitair behoeften of bezoek de website https://www.loodgieterdenhaag070.nl/

Een afspraak maken? Maak gebruik van  ons contactformulier op de website.

Een afspraak maken? Maak gebruik van  ons contactformulier op de website of bel naar

 • Een loodgieter met spoed

  Een probleem dat direct moet worden opgelost? Via onze spoedlijn kun je een loodgieter met spoed inschakelen. Wij sturen direct een loodgieter langs die je verder kan helpen met jouw spoedgeval.

 • Ervaring en deskundigheid

  Wij beschikken over meer dan 15 jaar aan ervaring. Voor ons is er geen probleem vreemd onbekend. Onze loodgieters zijn in staat om alle problemen met spoed weg te werken.

 • Service en vriendelijkheid

  Onze loodgieters zijn altijd vriendelijk tegen de klant en zorgen dat de werkwijze duidelijk is. Onze loodgieter gaat ook pas bij jou weg als de klus is geklaard en jij tevreden bent met het resultaat.

 • Locatie

  Wij zijn werkzaam is Den Haag en in de omgeving van Den Haag. Hier komen onze loodgieters al jarenlang. Benieuwd of wij ook bij jou komen? Neem contact op via ons contactformulier.

Wat vinden andere mensen van ons?

Mijn CV ketel werkte niet meer. Ik was bang dat ik hem een tijdje kwijt zou zijn en zonder water zou zitten. Een van de monteurs heeft hem aan huis dezelfde dag nog gerepareerd!

Saskia de Graaf

Gister spoelde mijn wc niet meer door. Toen ik opbelde kreeg ik gelijk een loodgieter naar mijn huis gestuurd die het probleem heeft opgelost. Heel erg bedankt!

Tim Huiskamp

Al jaren komen ze bij mij voor het onderhoud aan mijn CV ketel. Ik krijg altijd zeer vriendelijke loodgieters thuis en ben zeer tevreden over de service.

Paul Veenstra

Het leidingwerk in onze badkamer heb ik hier laten doen. Dit is snel en vlekkeloos verlopen. Ik dacht dat het lang ging duren, maar de klus was zo geklaard.

Noortje Veldkamp

Loodgieter Delft

 • Loodgietersbedrijf in Delft

  1. Loodgieter DelftOnderhoud waterboilers

  Of het nu thuis is of op bedrijf, het is belangrijk om voldoende warm water beschikbaar te hebben. Het is ook belangrijk om “groen te denken” door jouw oudere, inefficiënte waterverwarmingstoestellen te vervangen door nieuwe, energiebesparende modellen. Overweeg verouderde boilers te vervangen door de nieuwste technologie, tankless boilers. Tankless boilers bieden een eindeloze toevoer van warm water terwijl ze jouw energiekosten aanzienlijk verlagen.

  1. Afvoer- en rioollijn

  Wanneer de afvoer- of rioolleidingen bij jouw thuis of op bedrijf moeten worden gerepareerd of vervangen, is het belangrijk dat je de sanitaire professionals belt die het werk goed doen, de eerste keer! De experts van Loodgieter Delft gebruiken de nieuwste technologie voor het diagnosticeren en repareren of vervangen van slecht functionerende afvoer- en rioolleidingen. Onze gelicentieerde loodgieters zullen ervoor zorgen dat jouw afvoerpijpen en rioleringsleidingen soepel blijven stromen.

  1. Toilet reparatie

  Van alle sanitaire problemen bij jouw thuis of op de werkplek, zouden de meeste mensen een verstopte wc # 1 rangschikken. Het is ook een van de meest voorkomende sanitaire problemen en een probleem dat normaal gesproken gemakkelijk is voor een ervaren loodgieter om te diagnosticeren en te repareren.

  1. afvoerreiniging

  Zoals iedereen weet, zijn verstopte afvoeren in de keuken, badkamer en wasruimte een echte pijn. De familiehond wassen, langharige familieleden die elke dag hun lokken wassen en keukenafval in combinatie met vet zijn de belangrijkste boosdoeners die leiden tot hardnekkige verstopte afvoeren en de walgelijke taak die daaruit voortvloeit – afvoerreiniging. Wij kunnen je daarmee helpen.

  1. 24 uur nooddiensten

  Elke sanitaire kwestie kan lastig zijn, maar als je een sanitaire nood hebt, wordt het ongemak naar een geheel nieuw niveau gebracht. Niet alleen zijn deze problemen onverwacht, maar als ze niet meteen worden gerepareerd, kunnen ze dure materiële schade aan woongebouwen en commerciële gebouwen veroorzaken. Wij bieden daarom om deze reden diensten voor noodgevallen aan. Wanneer problemen met noodleidingen aankomen, is het het beste om met een 24-uursloodgieter te werken, zodat je verzekerd bent dat je een loodgieter voor noodgevallen direct beschikbaar zult hebben om jouw huis en bedrijf te beschermen tegen verdere schade.

  • Betrouwbaarheid

  wij zijn jou one-stop-shop voor alle loodgietersdiensten in Delft. We hebben een reputatie opgebouwd waarop je kunt vertrouwen, bieden deskundig advies en luisteren naar wat je nodig hebt. Wanneer je contact met ons opneemt, ben je verzekerd van duurzame oplossingen tegen zeer betaalbare tarieven. We zijn bezig met het dienen van inwoners en bedrijven in heel Delft. Als je op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter of elektricien in Delft, wiens expertise en ervaring in de sector ongeëvenaard is, is niemand beter gekwalificeerd dan ons.

  Loodgieter Delft

  • Verzekerd

  Wij bieden gekwalificeerde, erkende en klantvriendelijke sanitair en elektrische aannemers en een 100% klanttevredenheidsgarantie op al onze sanitaire en elektrische werkzaamheden.

  • Vakmanschap gegarandeerd

  We staan ​​garant voor kwaliteit van vakmanschap bij elke uitgevoerde klus. Met gespecialiseerde apparatuur en zeer ervaren loodgieters hebben we de vaardigheden en expertise om loodgieterswerk of elektrische taken aan te pakken.

  • Stipt, professioneel en hoffelijk

  Wanneer je ervoor kiest om met ons team samen te werken, kun je een hoog niveau van professionaliteit, betrouwbaarheid en integriteit verwachten. We houden ons aan onze afspraken en komen altijd op tijd aan, dus er hoeft niet te worden gewacht.

  • Eerlijke prijsbepaling

  We geven je een volledige prijsopgave voordat we met het werk straten, zodat je weet hoeveel het je gaat kosten. Jij komt niet voor verrassingen te staan.

  • Handige en snelle planning

  Wij bereiken je wanneer je ons het meest nodig hebt. Onze loodgieters beschikken niet alleen over de vaardigheden en processen om ervoor te zorgen dat het werk goed wordt gedaan, maar zijn ook toegewijd aan het leveren van een snelle service, altijd op tijd.

  • 24/7 beschikbaar

  Loodgieterij en elektrische noodgevallen kunnen zich op elk moment voordoen en hebben urgente aandacht nodig. Ons team van hoog opgeleide professionals werkt dag en nacht, 24/7 zodat we direct een lokale loodgieter bij u kunnen hebben.

  • Klantenservice boven al het andere

  We streven ernaar om te allen tijde klanttevredenheid te leveren en zijn trots op onze vriendelijke en persoonlijke klantenservice.

 • Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Straatnaam (verplicht)

  Uw bericht

  [recaptcha]

Call Now Button
Shares