Wie zijn wij

Wij zijn de loodgieter in Den Haag en omgeving die voor jou klaar staat in het geval van problemen met de sanitair, riolering, leidingen of CV-ketel. Wij beschikken over een team met enthousiaste loodgieters die werkzaam zijn in Den Haag en in omgeving. Ons team bestaat uit gediplomeerde vakmensen met een grondige dosering aan kennis. Met deze kennis zijn wij in staat om efficiënt en effectief in te spelen op iedere situatie die zich voordoet op het gebied van sanitair, CV-ketels en leidingen. Onze werknemers volgen jaarlijks cursussen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de markt.

Waar wij voor staan en wat wij doen

Vooraf maken wij altijd een duidelijk plan. Na de klus vindt er een evaluatie plaats met de klant erbij. Bij ons staat de klant voorop en wij vertrekken dan ook niet eerder voordat de klant ons met een glimlach kan uitzwaaien. Ben jij als klant dus nog niet tevreden? Dan vertrekken wij niet.

Wij staat namelijk voor de volgende punten: Snelheid, kwaliteit, prijs en onze service.

Doet er zich bij jou thuis een probleem voor midden in de nacht? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Of je ’s nachts nou een gesprongen waterleiding of een lekkage hebt, je kunt ons bereiken. Een van onze loodgieters staat bij jou klaar om het probleem snel en juist op te lossen. Bij ons kun je van tevoren aangeven of het probleem met snelheid dient opgelost te worden en samen zorgen wij er voor dat het probleem binnen een mum van tijd uit de deur is. Doordat wij dagelijks omgaan met problemen rondom sanitair, CV-ketels en leidingen kunnen wij probleem snel en efficiënt oplossen. Deze ervaring zorgt ook voor de beste kwaliteit. Als wij een probleem oplossen wordt er altijd gezocht naar een oplossing, zodat het probleem zich niet weer voordoet.

Door onze efficiënte werkwijze zijn wij in staat om onze diensten goedkoop aan te bieden. Achteraf nemen we de klus met je door om er zeker van te zijn dat jij tevreden bent over het geleverde resultaat. Hieronder vind je een opsomming van onze werkzaamheden.

  • CV-ketel problemen? Voor problemen of onderhoud aan jouw CV-ketel kun je ons dag en nacht inschakelen.
  • Heb je een lekkage in huis? Dit wil je zo snel mogelijk hebben opgelost hebben om te voorkomen dat de vloer kapot gaat of meubelen worden aangetast.
  • Een verstopping van de afvoer of riolering kan behoorlijk vervelend zijn. Het water kan niet meer weg stromen en bovendien kan het een vervelende geur met zich meebrengen.

Bereikbaarheid en vindbaarheid

Wij zijn werkzaam in Den Haag en in de omgeving van Den Haag. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Samen zoeken wij naar een oplossing voor jouw probleem. Wij zijn werkzaam in Den Haag, maar ook in de omliggende plaatsen en regio’s zijn wij in te schakelen. Ook voor het onderhoud aan sanitair, leidingen of gerelateerde werkzaamheden zijn wij in te schakelen. Hiervoor kun je ook contact met ons opnemen via … of maak gebruik van ons contactformulier. Meer weten over ons, klik dan hier voor meer informatie over een loodgieter Den Haag.