loodgieterdenhaag070.nl slider

24/7 Bereikbaar

Zeer scherpe prijzen

Vakkundig personeel

070 - 221 27 61

Verstoppingen

Heb je last van een verstopping in een van de water- of afvoerleidingen? Schakel een van onze loodgieters uit  ‘s – Gravenhage in en voorzie je leidingen direct weer van stromend water. Wij fixen het vandaag nog. Bel ons op: 070 221 27 61

Lekkages

Geef lekkages niet de kans om schade aan je huis aan te richten. Schakel ons direct in wanneer je een lekkage in huis het gevonden en een van onze loodgieters zorgt dat het lek op de juiste manier snel wordt gerepareerd. Bel ons op: 070 221 27 61

Wie zijn we

Loodgieter ‘s – Gravenhage is een van de meest gerespecteerde en vertrouwde full-service loodgieterijbedrijven in ‘s – Gravenhage. We hebben met trots deze regio gediend met residentieel en commercieel sanitaire diensten voor meer dan 15 jaar. Onze loodgieters bieden professionele loodgietersdiensten en een snelle responstijd voor elke nooddienst die je nodig hebt. Wij zijn trots op het leveren van toonaangevende klantenservice, eerlijke concurrerende prijzen en gegarandeerde tevredenheid.

Al meer dan 15 jaar hebben we onze klant geholpen bij een aantal noodsituaties. Van verstopte toiletten tot gebroken leidingen, we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en zijn trots op het aanbieden van eerlijke prijzen en uitstekende klantenservice.

Een afspraak maken? Maak gebruik van  ons contactformulier op de website.

Een afspraak maken? Maak gebruik van  ons contactformulier op de website of bel naar

 • Een loodgieter met spoed

  Een probleem dat direct moet worden opgelost? Via onze spoedlijn kun je een loodgieter met spoed inschakelen. Wij sturen direct een loodgieter langs die je verder kan helpen met jouw spoedgeval.

 • Ervaring en deskundigheid

  Wij beschikken over meer dan 15 jaar aan ervaring. Voor ons is er geen probleem vreemd onbekend. Onze loodgieters zijn in staat om alle problemen met spoed weg te werken.

 • Service en vriendelijkheid

  Onze loodgieters zijn altijd vriendelijk tegen de klant en zorgen dat de werkwijze duidelijk is. Onze loodgieter gaat ook pas bij jou weg als de klus is geklaard en jij tevreden bent met het resultaat.

 • Locatie

  Wij zijn werkzaam is Den Haag en in de omgeving van Den Haag. Hier komen onze loodgieters al jarenlang. Benieuwd of wij ook bij jou komen? Neem contact op via ons contactformulier.

Wat vinden andere mensen van ons?

Mijn CV ketel werkte niet meer. Ik was bang dat ik hem een tijdje kwijt zou zijn en zonder water zou zitten. Een van de monteurs heeft hem aan huis dezelfde dag nog gerepareerd!

Saskia de Graaf

Gister spoelde mijn wc niet meer door. Toen ik opbelde kreeg ik gelijk een loodgieter naar mijn huis gestuurd die het probleem heeft opgelost. Heel erg bedankt!

Tim Huiskamp

Al jaren komen ze bij mij voor het onderhoud aan mijn CV ketel. Ik krijg altijd zeer vriendelijke loodgieters thuis en ben zeer tevreden over de service.

Paul Veenstra

Het leidingwerk in onze badkamer heb ik hier laten doen. Dit is snel en vlekkeloos verlopen. Ik dacht dat het lang ging duren, maar de klus was zo geklaard.

Noortje Veldkamp

Loodgieter ‘s-Gravenhage

 • Loodgietersbedrijf ‘s – Gravenhage

  Loodgieter s GravenhageLoodgieter ‘s – Gravenhage is gespecialiseerd in huishoudelijke sanitaire voorzieningen. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat onze loodgieters ervaren zijn in het omgaan met bijna elk sanitair probleem of project. Of het nu gaat om het onderhouden van een toilet of het vervangen van jouw hoofdwaterlijn, je kunt op ons rekenen om het werk tijdig en voor een redelijke prijs te doen.

  Commerciële service en reparatie

  Als het gaat om jouw commerciële loodgietersbehoeften, is er geen betrouwbaardere keuze dan Loodgieter ‘s – Gravenhage. We begrijpen dat problemen die zich voordoen zo snel mogelijk moeten worden opgelost, zodat de productie kan worden hervat en het bedrijf kan doorgaan. We bieden een lange lijst van commerciële loodgietersdiensten om je te helpen bij het bezitten en besturen van een succesvol bedrijf. Hier zijn slechts enkele van de commerciële sanitaire diensten die wij onze gewaardeerde klanten bieden:

  • Opvangen van afvalwaterafvoer en riolering
  • Verstopte urinoirs en toiletten
  • Pijplekken en talloze andere loodgieterskwesties

  Onze servicemonteurs zijn snel in hun aankomsttijd en grondig in hun evaluaties.

  Riolering – en afvoerreiniging

  Moet je jouw rioollijn meer dan eens per jaar schoonmaken? Als dat zo is, kan dat een aanwijzing zijn dat je de rioollijn moet laten repareren of vervangen. We bieden gratis schattingen voor rioolreparaties en -vervangingen. Rioolvervanging is ook beschikbaar als je niet wilt dat jouw werf wordt verscheurd door de graaf- en zware machines die vereist zijn met de traditionele rioolvervangingsmethode. Alle rioolreparatie- en vervangingswerkzaamheden die we doen, zijn toegestaan en gecontroleerd volgens de huidige code.

  Loodgieter ‘s-Gravenhage

  Misschien heb je gewoon een goede schoonmaak nodig? Dat doen we ook! Dit zorgt ervoor dat de volgende afvoerreiniger die jouw afvoeren opruimt, veilige, gemakkelijke en kosteneffectieve toegang tot jouw riool heeft.

  Sanitair reparatiediensten

  Je zult een verschil merken in kwaliteitsservice wanneer je Loodgieter ‘s – Gravenhage kiest voor al jouw sanitair reparaties. Naarmate jouw sanitair systeem ouder wordt, verzwakken de buizen door slijtage. Huiseigenaren vinden dat ze hier en daar reparaties nodig hebben. Van kleine reparaties zoals een lekkende kraan of stromend toilet, tot grotere problemen zoals gebarsten pijpen en back-uplijnen, er is geen probleem dat we niet aankunnen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende sanitair reparaties die we kunnen uitvoeren:

  -Lekkende leidingen

  – Bevroren pijpen

  – Stil lopende toiletten

  – Afvalverwijdering

  Sanitair inspectiediensten

  Je sanitair is een van de belangrijkste systemen in je huis. Als de leidingen worden geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat ze geen reparaties nodig hebben, kan dit je op weg helpen. Of jouw leidingen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, koper of polybutyleen, het is belangrijk dat je ze inspecteert. Dit geldt voornamelijk als je in een ouderhuis woont dat jarenlang versleten is aan het sanitair systeem. We kunnen jouw systeem grondig inspecteren en eventuele grote en kleine problemen uitsluiten.

  Wij helpen 24/7 onze klanten

  Wanneer je sanitaire hulp nodig hebt, is er vaak weinig tijd om te wachten. Gelukkig heb je Loodgieter ‘s – Gravenhage te hulp. We zijn hier dag en nacht en bieden 24/7-hulpdiensten tegen dezelfde concurrerende tarieven die we tijdens normale kantooruren in rekening brengen. Dat is hoe toegewijd wij zijn om jouw huis terug te brengen naar zijn veilige en comfortabele staat.

  Met meer dan 15 jaar ervaring in de lokale sanitair branche hebben we de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat jouw sanitaire reparaties en installaties correct worden afgehandeld. Je kunt erop vertrouwen dat we je probleem de eerste keer meteen opgelost krijgen! Bekijk onze website op loodgieterdenhaag070.nl.

 • Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Straatnaam (verplicht)

  Uw bericht

  [recaptcha]

Call Now Button
Shares